KOLAŠINKA TVRDI DA JE PREŽIVJELA PAKAO: Policajac me je dva puta tukao u klubu - Volim Podgoricu

KOLAŠINKA TVRDI DA JE PREŽIVJELA PAKAO: Policajac me je dva puta tukao u klubu

Kolašinka Andrea Sekulić demantovala je navode Uprave policije da je lakše povrijeđena u subotu veče u noćnom klubu Selekt, nakon što ju je pripadnik Odjeljenja bezbjednosti Tivat I.B. gurnuo dva puta.

Djevojka tvrdi da je policajac te večeri zapravo dva puta tukao, najprije u toaletu, a potom i ispred, zbog čega ima hematome po cijelom tijelu i povredu vrata.

Iz Uprave policije u nedjelju saopštili su da je protiv njihovog službenika podnesena prekršajna prijava i da će disciplinski odgovarati.

Osnovno državno tužilaštvo u Kolašinu izjasnilo se da u radnjama policajca nema elemenata krivične odgovornosti.

Policajac koji je porijeklom Kolašinac te večeri nije bio na dužnosti.

Sekulićeva priča da se sve desilo nakon što je ušla u ženski toalet u noćnom klubu Selekt. Odmah je, kaže, za njom ušao i I.B., kojeg do tada nije poznavala, niti imala kontakt s njim.

Tvrdi da ga je nekoliko puta zamolila da izađe, što je I.B. ignorisao.

Prema njenim riječima, nakon što mu je povišenim glasom ponovo kazala da izađe i zamolila dvojicu koji su stajali ispred toaleta da ga izvedu, policajac je počeo da viče.

“Vikao je – Šta hoćeš, kur.o? D..ljo, šta ćeš. Potom sam ga odgurnula, a on se zaletio na mene, bacio me preko lavaboa i WC šolje. Ja sam pokušala da se zaštitim vratima koja su bila između nas, a on je grunuo i vrata i mene, pala sam i udarila glavom. Ostala sam da ležim na podu, a on me nogama udarao. Udarao me je i pesnicama. Tada je nekolicina momaka priskočila u pomoć, ali dok su uspjeli da ga savladaju on me je izudarao po cijelom tijelu. Ležala sam na podu i nijesam mogla da se branim”, ispričala je djevojka “Vijestima”.

Kaže da je I.B. nogama polomio i cijevi u toaletu, da joj je vodokotlić pao na glavu, kao i da ju je na kraju udario i četkom za čišćenje WC šolje.

Nakon što su ga neki momci odvojili od nje, sjela je, kaže, na ogradu ispred toaleta.

Tvrdi da je bila u vrlo lošem stanju i da joj je društvo pravila jedna djevojka.

“Poslije nekog vremena ispred mene se pojavljuje opet I.B. Poziva djevojku koja je bila sa mnom da priča ispred lokala s njim. Ona ga je odbila, a on se meni ponovo obraća, ja ga molim da se skloni, on mi uzvraća psovkama, naziva me droljom i krurvom i ponovo počinje da me tuče. Udarao me je nogama i rukama, zbog čega sam ponovo pala. Ubrzo su došli njegovi drugovi, odvojili ga od mene i, kako bi me zaštitili, uveli me u muški toalet. Sve vrijeme su držali vrata, na koja je I.B. nasrtao, pokušavajući da stigne do mene”. Iako kaže da nije vidjela da I.B. ima pištolj, Sekulićeva tvrdi da je čula kako viče: “Pustite me da izbušim, ku.vu. Sad ću ćitav šaržer da ispraznim na nju”.

Ona kaže da je obezbjeđenje noćnog kluba nije reagovalo.

“Nijesam vidjela pištolj, ali sve se može vidjeti na snimcima video nadzora. Njegovi drugovi su mi objasnili da je pijan, da su cijeli dan pili. Tek kada sam izašla ispred kluba, došlo je obezbjeđenje. Niko me nije pitao kako sam, bilo je ljudi koji su gledali u kakvom sam stanju i niko nije izašao ispred lokala, samo su stajali i gledali kroz zastakljeni dio. Obezbjeđenje lokala bilo je zabrinuto zbog polomljenog vodokotlića i poplave u toaletu, a meni niko nije prišao”, tvrdi djevojka.

Nakon što je sa ocem prijavila policiji šta se desilo, Andrea kaže da joj je pomoć ukazana u kolašinskoj Hitnoj pomoći, a potom u Urgentnom centru u Podgorici, gdje su ljekari, u prisustvu policije, konstatovali povrede i imobilisali joj vrat.

Policajci zovu drugarice?

I članovi njene porodice tvrde da im je najbolnije saopštenje policije, u kome su konstatovali da je djevojka povrijeđena od pada, nakon što je policajac gurnuo. Najavljuju da će pred sudom potražiti pravdu i “zasluženu kaznu za policajca”.

“Vaspitana sam tako da je policija ta koja nas štiti. Nijesam mogla ni slutiti da mi se u mojem gradu ovo može dogoditi. Šokirana sam, nijesam spavala, ne znam kada ću se opet usuditi da izađem na ulicu sama. Nekolicina kolašinskih policajaca zvali su moje drugarice i pokušavali da utiču, uz obrazloženje da će njihov kolega I.B. izgubiti posao, ako ja ispričam sve kako se dogodilo”, kaže djevojka.

Njena porodica tvrdi da imaju saznanja da je I.B. u subotu, prije incidenta u Selektu, vadio pištolj u jednom lokalu na Crkvinama.

Tvrde da je i taj incident prijavljen policiji.

1 komentar

  1. Take care for an perfect material covered throughout the time of your online site, what happens is a touch of test to formulate your web page users. Who seem to reported by this short maintain in mind? . . . .Even talk lightly and after that have a crucial remain; you can expect to reach appreciably.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com