UBISTVO MLADIĆA: Policija traga za Nikolom Ivovićem i Dušanom Šiljem - Volim Podgoricu

UBISTVO MLADIĆA: Policija traga za Nikolom Ivovićem i Dušanom Šiljem

Policija traga za Nikolom Ninom Ivovićem iz Herceg Novog i bosanskim državljaninomDušanom Šiljem zbog sumnje dasu u četvrtak ubili Stefana Šarovića (31) u dvorište vile “Akacija hil” u kojoj je živio.

Svi su operativno poznati policiji zbog šverca droge, pa se motiv ubistva, navodno krije upravo u tim poslovima. Inspektori su na osnovu brojnih tragova utvrdili da je nekoliko dana prije zločina došlo do sukoba između Šarovića sa Šiljem i Ivovićem, piše Pobjeda.

Policija ima saznanja o tom sukobu, kao i snimke koji potvrđuju da su osumnjičeni posljednji bili sa žrtvom. Inspektori su, prikupivši sva saznanja isključili mogućnost da se radi o sukobu kriminalnih klanova, jer se osumnjičeni ne dovode u vezu ni sa jednom grupom.

Ivović je ranije hapšen u Bijelom Polju i u Beogradu zbog droge i osuđivan je zbog tog krivičnog djela. Šilj je rođen u Bosni i Hercegovini, ali duže vrijeme živi u Herceg Novom.

Iako su inspektori utvrdili da Ivović i Šilj stoje iza ubistva, ne isključuju mogućnost da je još neka osoba uključena u zločin.

Tim tragom, ispituju da li su osumnjičeni po nečijem nalogu ubili Šarovića ili je ipak u pitanju dilerski dug. Inspektori su tragajući za osumnjičenima pretresli još neke bezbjednosno interesantne osobe za koje imaju saznanja da su bliski sa Ivovićem i Šiljem.

Šarović je ubijen u četvrtak u 15.20 časova iz vatrenog oružja u naselju Počukac, u Đenovićima, u dvorištu vile “Akacija hil”, gdje je i pronađeno njegovo tijelo.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com