Home / NOVOSTI / CIO REGION PRIČA O RAČUNU OD 50.000 EURA KOJI SU NAPRAVILI MILIJARDERI: Sada su se oglasili i iz samog kluba i evo šta kažu o gostima i cijenama (FOTO)

CIO REGION PRIČA O RAČUNU OD 50.000 EURA KOJI SU NAPRAVILI MILIJARDERI: Sada su se oglasili i iz samog kluba i evo šta kažu o gostima i cijenama (FOTO)

Poslednjih dana dosta se priča o događaju iz jednog dubrovačkog kluba.

Račun od 50.000 evra trebalo je da plati bogati Saudijac koji je cijelo veče pio i častio u klubu.

Podsjetimo, navodno je grupa bogataša htjela da se dobro provede u noćnom klubu, ali ne i da plati račun od kojeg ih je zaboljela glava. Jedna žena se požalila na cijenu, pa je pozvana policija, ali je do njihovog dolaska sve već bilo plaćeno.

FOTO: 24.SATA.HR

“Što se tiče samog računa, ako provjerite cijene navedenih pića u drugim klubovima i restoranima, možete vidjeti da su cijene realne”, kazao je menadžer kluba Marko Plavčić.

 

“Naši gosti dolaze da se provede i kao svaka osoba svjesni su cijena koje su im u svakom trenutku dostupne. Kao i njihova potrošnja”, kazao je Plavčić.

Najskuplja stavka na računu bio je šampanjac “Roderer kristal roze” vrijedan 17.000 evra, zatim “Arman de Brinjak” vredan oko 16.000 i tako dalje.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com