HELIKOPTER NADLIJEĆE GRAD: Traže se ubice Bogdana Milića! - Volim Podgoricu

HELIKOPTER NADLIJEĆE GRAD: Traže se ubice Bogdana Milića!

Policija još uvijek nije uspjela da identifikuje osobe koje su juče ubile Cetinjanina Bogdana – Boba Milića i ranile trojicu njegovih sugrađana. Potraga za maskiranim napadačima je u toku, a na Cetinju su i jutros primjetne pojačane policijske patrole i helikopter koji od sinoć nadlijeće ovo područje. Policija od sinoć vrši pojačane kontrole na ulazu i izlazu iz grada.

Milić je, podsjećamo, ubijen juče u bašti lokala u Bulevaru crnogorskih junaka, a prilikom pucnjave ranjeni su Cetinjani M.V., G.V. i D.V. Najteže povrede zadobio je G.V., koji je ranjen u grudi i stomak i, kako je saopšteno iz Kliničkog centra Crne Gore, nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege i relativno je stabilnih vitalnih parametara.

Meta napada je, kako vjeruje policija, bio Milić, a njegovo ubistvo je navodno nastavak obračuna crnogorskih kriminalnih klanova.

Dvojica maskiranih napadača, prema informacijama iz policije, izašli su iz obližnjeg portuna i pucali u Milića. U policiji vjeruju i da je ubistvo detaljno isplanirano, te da je Milić prethodno praćen duže vrijeme.

Cetinjski list

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com