Home / NOVOSTI / Miki Đuričić sproveden u zatvor zbog nasilja nad ženama u rijalitiju(VIDEO)

Miki Đuričić sproveden u zatvor zbog nasilja nad ženama u rijalitiju(VIDEO)

Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama koje je pokazao u rijalitiju “Zadruga”. Naime, Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.

Bivši učesnik “Zadruge” Miroslav Miki Đuričić danas je u policiji saslušan zbog toga što je u ranim jutarnjim časovima ošamario Suzanu Perović, a potom štakama pretukao Nadeždu Biljić u rijalitiju “Zadruga”, zbog čega je istog trenutka diskvalifikovan i najstrože kažnjen, a prema poslednjim informacijama, njemu je određeno zadržavanje.

Naime, kako Pink.rs saznaje, Đuričiću je danas određen pritvor od trideset dana, nakon čega je sproveden u zatvor.

Podsjetimo, Miki je najprije nasrnuo na svoju emotivnu partnerku, koju je ošamario, a potom je iz čista mira u više navrata pljunuo bivšu djevojku Nadeždu Biljić, koju je potom nekoliko puta štakom zadao više udaraca po tijelu, zbog čega je briznula u plač. Biljićeva je danas u policijskoj stanici dala iskaz tim povodom, a njeni roditelji su poručili da je protiv Đuričića zbog nasilja nad njihovom ćerkom pokrenuta tužba.

Takođe, Đuričićevo ponašanje najoštrije je osudio i Pink – u saopštenju Pink International Company navodi se da se javno oštro osuđuje bilo kakva vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno.

Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslijediće i tužba protiv njega, a ovim putem Pink je apelovao i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude nasilnika.

Đuričićev postupak najstrože je osudio i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com