Home / PG INFO / Aktuelno / PODGORICA: Nagrađeni najbolji osnovci

PODGORICA: Nagrađeni najbolji osnovci

Glavni grad je danas na manifestaciji “Dan najboljih” nagradio najbolje podgoričke polumaturante, dobitnike diplome Luča, Državnom takmičenju i đake generacije.

Sekretarka  Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada Ana Medigović istakla je da je jedna od najprijatnijih dužnosti susret sa vrijednim i mladim ljudima.

“Raduje me što ste danas ovđe u ovolikom broju, jer se na samosvjesnim mladim ljudima temelji budućnost Podgorice kao modernog grada koji u dinamičnom kretanju i u korak sa savremenim globalnim vrijednostima stvara prepoznatljiv lik. Veliki rezultati se postižu samo ukoliko se ne zapostave važna saznanja i vrijednosti koje nam pomažu da budemo uspješni. Drago mi je što ste vi to, iako mladi, umjeli da prepoznate i vrednujete na pravi način. Pred vama je vrijeme, koje će vam ukazati da je znanje najveća duhovna vrijednost”, kazala je Medigović

Polumaturantima je poručila da su današnje nagrade samo su simboličan izraz uvažavanja njihovih napora i rezultata.

“S nadom da ćete na dostojnstven način i nadalje nastaviti da reprezentujete duh obrazovanja pred novim životnim izazovima, u ime Glavnog grada Podgorice i Sekretarijata za kulturu i sport čestitam vam na uspješno završenoj polumaturi, na osvojenim nagradama i želim sreću u daljem učenju i radu”, istakla je sekretarka.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com