Home / NOVOSTI / Društvo / UBIJENI BOGDAN MILIĆ BIO BLIZAK ŠKALJARCIMA: Ubice usred dana počele da rešetaju po kafiću! OSTAVILI OVAJ CRNOGORSKI POTPIS LIKVIDACIJE
Foto: Vijesti/Filip Roganović

UBIJENI BOGDAN MILIĆ BIO BLIZAK ŠKALJARCIMA: Ubice usred dana počele da rešetaju po kafiću! OSTAVILI OVAJ CRNOGORSKI POTPIS LIKVIDACIJE

Crnogorska policija nije uspjela da identifikuje počinioce ubistva Cetinjanina Bogdana Milića a zbog njegove povezanosti sa osobama iz škaljarskog klana istražitelji vjeruju da je motiv ubistva nastavak obračuna zaraćenih kriminalnih klanova iz Kotora – škaljaraca i kavačana, objavila je danas podgorička štampa.

Bogdan Milić (37) sa Cetinja ubijen je juče u pucnjavi koja se dogodila u lokalu “Portun” u centru grada, a tri osobe su teško povrijeđene.

U pucnjavi su ranjeni gosti lokala Dragan Vušurović (33), Goran Vušurović (48) i Marko Vujačić (48) koji su prevezeni u podgorički Klinički centar. Iz Uprave policije saopšteno je da tragaju za dvojicom muškaraca.

FOTO: VIJESTI.ME/FILIP ROGANOVIĆ

Meta napada je bio Milić. Dvojica maskiranih napadača sa silikonskim maskama i kačketima prišla su i pucala u pravcu Milića.

 

Bogdan Milić je u trenutku napada sjedio u lokalu. Na njega je pucano iz dva pištolja. Policija vjeruje da je ubistvo brižljivo isplanirano, da je Milić prethodno praćen i da su u egzekuciji učestvovale najmanje dvije osobe, navodi podgorički list.

FOTO: VIJESTI.ME/FILIP ROGANOVIĆ

Tužiteljka Maja Jovanović rekla je sinoć medijima da im nije poznat identitet napadača, ali je dodala da su tokom uviđaja uzeti tragovi koje će vještačiti.

 

Dežurni hirurg u KC Emil Nasufović, rekao je da je Vijestima da je Vujačić pogođen je u desnu potkolenicu, da Dragan Vušurović ima povredu desne glutealne regije, a da je Goran Vušurović zadobio najozbiljnije povrede – pogođen je sa više hitaca u predjelu grudnog koša i gornjeg trbuha.

FOTO: VIJESTI.ME/FILIP ROGANOVIĆ

U ratu dva najjača klana u Crnoj Gori – kavačkog i škaljarskog, do sada je za pet godina ubijeno najmanje 40 osoba, među kojima i najmanje četiri slučajne žrtve.

Rat nekad jedinstvene kriminalne grupe počeo je krajem 2014. godine kada je u Valensiji, iz stana Gorana Radomana, nestalo 200 kilograma kokaina. Goran Radoman je bio prva žrtva međusobnog obračuna, nakon koje je krenula serija ubistava u sred bijela dana, bombaških napada, podmetanja eksploziva.

Beta

Foto: Vijesti.me / Filip Roganović

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com