Advokat uhapšenog Vujačića: Nije saslušavan za ubistvo - Volim Podgoricu

Advokat uhapšenog Vujačića: Nije saslušavan za ubistvo

Advokat Ranko Radonjić iz Podgorice, reagovao je na tekst koji je danas objavljen na portalu “Vijesti” da je Marjan Vujačić (34) iz Golubovaca juče uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine sa više hitaca iz vatrenog oružja u Vranju ubio Jugoslava Cvetanovića (30), kako saznaju TV “Vijesti”.

“U ime porodice Vujačić, kao punomoćnik i branilac Marjana Vujačića, reagujem povodom informacije koju je objavio portal Vijesti, prenoseći saznanja TV Vijesti, da je uhapšen u Novom Sadu, zbog sumnji da je počinio ubistvo Jugoslava Cvetanovića. Vujačić je danas saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo falsifikovanje isprave, trgovina uticajem i udruživanje radi vršenja krivičnih djela. Za sada nije saslušan na bilo koje okolnosti da je počinio ubistvo bilo koje, pa ni Cvetanovića”, izjavio je advokat Radonjić.

Marjan Vujačić (34) iz Golubovaca je muškarac iz Crne Gore, koji je juče uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine sa više hitaca iz vatrenog oružja u Vranju ubio Jugoslava Cvetanovića (30), saznaje TV “Vijesti”.

Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com