DJEČACIMA IZ BERANA ĆE SE SUDITI ZA SILOVANJE I UCJENU: Zlostavljali djevojčicu (12)! Tužilaštvo će tražiti da se tri maloljetnika smjeste iza rešetaka! - Volim Podgoricu

DJEČACIMA IZ BERANA ĆE SE SUDITI ZA SILOVANJE I UCJENU: Zlostavljali djevojčicu (12)! Tužilaštvo će tražiti da se tri maloljetnika smjeste iza rešetaka!

Protiv trojice dječaka uzrasta od 14 do 16 godina, za koje se sumnja da su više mjeseci sa još dva školska druga, mlađih od 14 godina, u Beranama zlostavljali 12-godišnju djevojčicu, podignute su optužnice u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Podgorička Pobjeda navodi da je Više državno tužilaštvo, nakon pripremnog postupka prema trojici maloljetnika, podnijelo Veću za maloljetnike Višeg suda u Bijelom Polju predlog za izricanje krivične sankcije – vaspitne mjere upućivanje u ustanovu zavodskog tipa, prenosi RTCG.

 

Maloljetnici se sumnjiče da su izvršili krivično djelo silovanje, obljuba sa djetetom i krivično djelo ucijena i dječaci se od 18. marta nalaze u specijalnoj ustanovi Centar “Ljubović” gdje mogu da ostanu do okončanja postupka.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com