Home / PG INFO / Aktuelno / “Meditacija, kreativnost, mir” u KIC-u

“Meditacija, kreativnost, mir” u KIC-u

 

Dokumentarni film Dejvida Linča „Meditacija, kreativnost, mir“ biće premijerno u Crnoj Gori prikazan u petak, 14.juna u Multimedijalnoj sali KIC-a “Budo Tomović”, sa početkom u 19 sati. Ulaz je besplatan.

Ovaj dokumentarac je uzbudljiv i izuzetno nadahnjujući sažetak pitanja i odgovora sa blisko-istočno-evropske turneje Dejvida Linča, u okviru koje je, tokom dvije godine, posjetio 16 zemalja da bi se sreo sa studentima filma, dobio nacionalne nagrade, započeo univerzitetske projekte i opisao izvanrednu korisnost za kreativnost i mir, koja bi se dobila iz transcedentne misli, pomoću Transcedentalne Meditacije, koju je svijetu predstavio Mahariši Maheš Jogi (Maharishi Mahesh Yogi).

Nakon filma koji traje 70 minuta publika će biti u prilici da prisustvuje Uvodnoj riječi o tehnici Transcendentalne meditacije koju će izložiti Ljubomir Kojo, licencirani učitelj Transcendentalne meditacije.

Kurs transcendentalne meditacije biće održan u Podgorici od 14. do 19. juna. Više informacija o kursu na broj 00382 67 535 705 ili na Viber 00382 67 385 157.

Više info -Maja Pejović 067 535 705

Obavještavamo vas da je od 11.juna radno vrijeme biletarnice KIC-a od 15 do 20 sati!

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com