OTIŠAO NA KAFU, PA UMALO POGINUO: Ljekari Kliničkog centra mu se bore za život - Volim Podgoricu

OTIŠAO NA KAFU, PA UMALO POGINUO: Ljekari Kliničkog centra mu se bore za život

Cetinjanin Goran Vušurović (48), koji je teško ranjen u pucnjavi u kojoj je prekjuče u Cetinju ubijen Bogdan Milić, slučajna je žrtva tog napada. Prema podacima iz Kliničkog centra Crne Gore, Vušurović je i dalje u teškom stanju, a na meti neidentifikovanih napadača, prema saznanjima Dana, našao se slučajno, pošto je izašao na kafu u lokal u kojem je došlo do ubistva. Vušurović nije bio povezan sa Milićem, niti ima kriminalni dosije.

“Pacijent se nalazi na liječenju u centralnoj intenzivnoj terapiji Kliničkog centra Crne Gore, ima teške tjelesne povrede i trenutno je relativno stabilnih vitalnih parametara”, saopšteno je Danu iz KCCG.

Osim Gorana Vušurovića, u pucnjavi su ranjeni i Dragan Vušurović i Marko Vujačić.

Prema saznanjima Dana, Vušurović je sa dvojicom drugova bio za stolom i nijesu bili u društvu sa Milićem. Kada su napadači počeli da pucaju, oni su pokušali da bježe, ali je jedan od napadača zapucao u njihovom pravcu i ranio svu trojicu.

Pucnjava se dogodila ispred lokala “Portun” oko 17.10 časova.

Napadači su pobjegli automobilom, a osim njih dvojice u napadu su učestvovale još najmanje dvije osobe koje su im bile logistika. Pucano je iz automatskog oružja, a ispaljeno je više rafala.

Policija je juče na više lokacija obavljala pretrese tražeći tragove koji potiču iz krivičnog djela. Saslušano je više osoba, ali zasad niko nije dao podatke koji bi ukazali na napadače.

Istragu o ubistvu vodi Više državno tužilaštvo u Podgorici, a u njoj učestvuju službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje, Centra bezbjednosti Podgorica i noformiranog Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Helikopter MUP-a takođe je u ključen u potragu za ubicama.

Milić je prije nekoliko mjeseci oslobođen optužbi da je nakon izvršenja krivičnog djela pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, koji je nestao 8. jula 2016. godine.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com