PODGORICA: Šest mjeseci kućnog pritvora za Đorđa Đurđića - Volim Podgoricu

PODGORICA: Šest mjeseci kućnog pritvora za Đorđa Đurđića

Viši sud u Podgorici je danas prihvatio sporazum o priznanju krivice bivšeg izvršnog direktora Atlas banke Đorđa Đurđica.

Nakon danas održanog ročišta, sud je prihvatio da Đurđić bude kažnjen šest mjeseci zatvora koje će izdržavati u stambenm prostorijama.

Sudija Biljana Uskoković je predsjedavala ročištem. Specijalni tužilac Stojanka Radović zaključila je sporazum o priznanju krivice da Đurđićem i njegovim braniocem advokatom Lazarom Akovićem.

Đurđić je priznao krivicu u potpunosti da je po nagovoru predsjednika Atlas grupe, Duška Kneževića, potpisao garanciju na 12,5 miliona eura, koja nije bila evidentirana u poslovnim knjigama Atlas banke, u vezi kupovine hotela Princes u Baru, a garancije su izdate kompaniji Kaspija properti.

Vijesti

2 komentara

  1. I?ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts in this kind of house . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this info So i am happy to convey that I have a very just right uncanny feeling I came upon just what I needed. I such a lot definitely will make certain to don?t overlook this web site and provides it a glance regularly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com