Poznato ko će sve nastupiti na MORŽ festivalu u Novom - Volim Podgoricu

Poznato ko će sve nastupiti na MORŽ festivalu u Novom

Muzički program drugog izdanja hercegnovskog festivala nezavisne umjetnosti MORŽ zaokružuju trance-blues atrakcija Frank Magnolia i splitski kantautor Tomislav Gracin.

Svi programi MORŽ-a održaće se u Amfiteatru Hercegnovskog pozorišta, a kako je već najavljeno, muzički dio ove manifestacije, u petak 21. juna otvoriće bend Baobab.

Frank Magnolia (Vukša Veličković) koji na MORŽ-u gostuje u subotu 22. juna, pobjednik je beogradskog kantautorskog festivala CantOut by Rockstar, a ove godine objavio je debi album “Almost There”.

Treće festivalske večeri, u nedjelju 23. juna nastupiće Tomislav Gracin, koji je prije tri mjeseca objavio svoj drugi albim – “Dva”, sniman u Splitu.

Sve festivalske večeri, kako su kazali organizatori, počeće filmskom projekcijom, u saradnji MORŽ-a i Crnogorske kinoteke.

“Tokom festivala publika će imati priliku da vidi izložbu nekih od najzanimljivijih ilustratora mlađe generacije koji žive i rade na prostoru nekadašnje Jugoslavije. U narednim danima MORŽ će objaviti i sva imena vizuelnih umjetnika čiji će radovi biti dio postavke koja će akođe biti izložena na javnom prostoru oko Amfiteatra Hercegnovskog pozorišta”, saopštili su organizatori.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com