Rasvijetljen pokušaj ubistva u Tuzima, policija traga za osumnjičenim - Volim Podgoricu

Rasvijetljen pokušaj ubistva u Tuzima, policija traga za osumnjičenim

47- godišnji Leon Drešaj iz Tuzi osumnjičen je za pokušaj ubistva deset godina mlađeg Franja Nikolića i za njim traga crnogorska policija.

Pokušaj ubistva desio se prije sedam dana.

Kako je danas saopštila Uprava policije, službenici Centra bezbjednosti Podgorica su u cilju rasvijetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju koje je počinjeno 6. juna na području Podgorice upotrebom vatrenog oružja preduzeli niz intenzivnih operativno – taktičkih mjera i radnji koje su rezultirale identifikovanjem osumnjičenog lica.

“Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv L.D. (47) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu F.N. (37).L.D. je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počini 06. juna 2019. godine u Tuzima na način što je upotrebom vatrenog oružja nanio više povreda oštećenom F.N.”, stoji u policijskom saopštenju.

Policijski službenici, kako se dodaje, preduzimaju intenzivne aktivnosti u cilju lociranja i lišenja slobode osumnjičenog lica.

Kako su ranije objavili mediji,  pucnjavi koja se dogodila ispred poslastičarnice “Fantazija” u Tuzima je prema riječima očevidaca prethodila kraća rasprava.Prema medijskim navodima, Drešaj je javnosti poznat po debelom policijskom dosijeu, a samo tokom prošle godine hapšen je nekoliko puta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com