Ubistvo Šarovića: Policija traži Šilja i Ivovića - Volim Podgoricu

Ubistvo Šarovića: Policija traži Šilja i Ivovića

Ubistvo Stefana Šarovića je rasvijetljeno i na osnovu izviđajnih radnji podnijeta je krivična prijava protiv Dušana Šilja i Nikole Ivovića koji, prema sumnjama istražitelja, imaju ulogu saizvršioca u ovom krivičnom djelu.

Na pres konferenciji je saopšteno da je u svojstvu svjedoka saslušano više lica i obavljeno više vještačenja. Iz Uprave policije i VDT-a uglavnom nisu saopštili ništa novo, a nisu mogli da odgovore na niz novinarskih pitanja kako ne bi ugrozili istragu.

FOS je ekskluzivno još prije četiri dana objavio informaciju da su istražiteljima poznata imena osoba koje se dovode u vezu sa ovim slučajem. Policija je pretresla njihove stanove, ali i stan Milana Bigovića gdje su pronađene lične stvari Šilja koje su zaplijenjene.

Motiv lični sukob

Pomoćnik direktora UP Enis Baković je istakao danas da ubistvo nije potpis kriminalnih klanova već da je posrijedi lični motiv, ali precizno nije saopšteno šta je posrijedi.

Istražitelji danas nisu mogli da saopšte da li su Šilj i Ivović i dalje na teritoriji Crne Gore. Baković je rekao da su i žrtva i počinioci bili bliski kriminalnim grupama, ali nije mogao da kaže kojoj grupi su bliski.

“U ovom trenutku ne možemo saopštavati sa kojim kriminalnim grupama su povezani. Što se tiče njihovog pronalaska mogu da kažem da je za njima raspisana potraga”.

Iz Uprave policije nisu odgovorili na pitanje FOS-a na osnovu čega su saopštili da je Šarović bio bezbjednosno interesantno lice. Baković je na naše pitanje naglasio da se ne radi o naručenom ubistvu i da za sada se za ovo krivično djelo terete isključivo dva pomenuta lica.

Podsjećamo, Šarović je ubijen 6. juna, a policija je ranije zaplijenila motor koji je, navodno, korišćen prilikom bjekstva ili izvršenja djela. Šarovićevo tijelo navodno je pronađeno u dvorištu jedne vile.

(FOS Media)

3 komentara

  1. Psychological focal point, training, likability, aspect, calm yet rely on. However these are some of the items Tang Soo Use, your current Mandarin chinese style created by self defense, can show we and additionally instilling in your soul the power not only to fight you and your family about the craft the very first hazards signs in conflict altogether.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com