AKO IDETE NA MORE, OBAVEZNO PROČITAJTE: Evo kako će se odvijati saobraćaj na petrovačkom putu narednih dana - Volim Podgoricu

AKO IDETE NA MORE, OBAVEZNO PROČITAJTE: Evo kako će se odvijati saobraćaj na petrovačkom putu narednih dana

Putnici koji su danas putovali na relaciji od Podgorice ka moru ili obratno, ostali su zaglavljeni u klometarskim kolonama zbog radova na putu. Ka Podgorici su se, takođe, zbog trojčindankokog sabora ispred Hrama Hristovog Vakrsenja uputile desetine autobusa.

Vozači i putnici su, po velikoj vrućini, čekali satima u kolonama.

Radovi na putu se natavljaju i sjutra, pa će se saobraćaj uglavnom odvijati jednom trakom.

Režim saobraćaja na putevima Petrovac-Podgorica i Petrovac-Bar-Ulcinj će biti promijenjen do 22, odnosno 20. juna, zbog radova, saopšteno je iz Automoto saveza Crne Gore.

“Na magistralnom putu M-2 dionica Petrovac-Podgorica zbog sanacije kolovoza u periodu od 13.06. do 22.06. u terminu od 07.00 do 19.00 sati dolaziće do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova”, navodi se u saopštenju AMSCG.

Od 14.06. do 20.06, u periodu od 7.00 do 19.00 sati, režim saobraćaja iz jednosmjernog u dvosmjerni biće promijenjen i na magistralnom putu M2.4 dionica Petrovac-Bar-Ulcinj, gdje je u toku presvlačenje asfaltnog kolovoza.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com