Home / NOVOSTI / UŽAS NA ADI: Tek što je otvorena sezona, desila se prva smrt! Došao na nudističku plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao mrtav!

UŽAS NA ADI: Tek što je otvorena sezona, desila se prva smrt! Došao na nudističku plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao mrtav!

Strašna tragedija danas se dogodila na Adi Ciganliji, i to na nudističkoj plaži, kada je jedan muškarac (65) preminuo tek pošto je zakoračio u vodu.

 

Kako su kazali u ovom preduzeću, nesrećni čovjek je došao na plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao. Nažalost, nije mu bilo spasa, a plaža na kojoj se našao (nudistička) uopšte i nije namjenjena za kupanje, upozoravaju u JP “Ada Ciganlija”.

 

Identitet muškarca koji je preminuo oko 11.30 sati nije poznat.

 

“Kako tvrde građani koji su se zatekli na mjestu događaja, nesrećni gospodin je došao na plažu u dijelu gdje je kupanje najstrože zabranjeno, gdje ne postoje uslovi za bezbjedno kupanje i gdje nema spasilačke službe, zakoračio da uđe u vodu i srušio se, najvjerovatnije usled posledica srčanog ili moždanog udara. Spasilačka služba je po pozivu stigla na mjesto događaja za manje od minuta i zajedno sa ljekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost muškarcu nije bilo spasa”, rečeno je u JP “Ada Ciganlija”.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

 

“Ada Ciganlija” ponovo apeluje na sve sugrađane i posjetioce da se ponašaju odgovorno, strogo poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vrijeme spasilačke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima prije ulaska u vodu Savskog jezera.

 

Kako su rekli u Hitnoj pomoći sve informacije koje imaju o ovom slučaju je da je riječ o utopljeniku na Adi Ciganliji, ali da na ovom izletištu imaju posebnu ekipu, pa iz centrale nisu u mogućnosti da daju više informacija.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com