Otvoren je novi Aroma market u centru Podgorice - Volim Podgoricu

Otvoren je novi Aroma market u centru Podgorice

Domaća trgovina nastavlja da širi svoju prodajnu mrežu u Crnoj Gori

Danas je kompanija „Domaća trgovina“ otvorila novi „Aroma“ market na Trgu Nezavisnosti u Podgorici.  Market je opremljen savremenom opremom, toplog enterijera u kojem se potrošačima nudi više od 8000 artikala te bogat asortiman vodećih domaćih i stranih proizvođača na prodajnoj površini od preko 450 metara kvadratnih.

U okviru objekta nalazi se moderna kuhinja gdje će se pripremati raznovrsna gotova jela, a poseban dio je namijenjen za pripremu doručka. Ukusna peciva i hljebovi su široko zatupljeni, a sektor sa pažljivo odabranim  svježim voćem i povrćem zauzima posebno mjesto i u novom objektu. Na policama marketa svakodnevno će biti veliki izbor kvalitetnih italijanskih proizvoda „Conad“  kao i Aromina domaća robna marka „Montella“.

Kako bi omogućili što ugodniju kupovinu na dan otvaranja prvih 200 kupaca očekuje poklon, a svi potrošači koji obave kupovinu višu od 10 Eura dobijaju na poklon Aroma ceger. Za najmlađe je obezbijeđeno popodnevno druženje i zabava sa animatorom.

Potrošače koji danas neće biti u mogućnosti da posjete novi „Aroma“ market, u utork, 18.06. za prve račune od 30 Eura i više očekuje poklon u vidu domaćinske korpe, dok u srijedu, 19.06. za račun viši od 100 Eura potrošači će biti nagrađeni sa poklon vaučerom.

Radno vrijeme marketa biće svakog dana od 7h do 22h.

 

 

2 komentara

  1. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com