“Danas je u Crnu Goru po prvi put od Srbina prebjegao Srbin” - Volim Podgoricu

“Danas je u Crnu Goru po prvi put od Srbina prebjegao Srbin”

Srpski državljanin Aleksandar Sinđelić, svjedok saradnik u slučaju pokušaja terorizma u oktobru 2016. godine, stigao je u ponedjeljak ilegalno u Crnu Goru.

To je sinoć u Skupštini Crne Gore potvrdio i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

“Danas je u Crnu Goru po prvi put od Srbina prebjegao Srbin. To je ovaj Sinđelić. Prebjegao je pod kuršumom. Eto ga u Crnoj Gori. Nisam ga ja gonio. Vi ga gonite i za to postoje dokazi. Molim vas da stanete”, rekao je Katnić obraćajući se poslanicima Demokratskog fronta.

Sinđelić je bio svjedok saradnik u sudskom procesu protiv četrnaest optuženih za pokušaj terorizma.

Nakon što je u sudu Saša Sinđelić potvrđivao navode optužnice i žestoko se verbalno sukobljavao sa optuženim opozicionarima, Sinđelić je u Beogradu pred TV kamerama saopštio da je status svjedoka saradnika u slučaju državni udar “zaradio” govoreći neistine, a sve kako bi sebe i “prijatelje Srbe” izbavio iz pritvora i Crne Gore.

On je tada ponovio ono što je pričao i na početku slučaja “državni udar”, najprije pred srpskim obavještajcima a potom i pred crnogorskim pravosuđem da je pristao na zahtjev dvojice Rusa da organizuje nenasilnu podršku Srbima iz Crne Gore i da je o svemu obavještavao službenike srpske Bezbjednosno informativne agencije (BIA)…

Nakon što je uhapšen u Crnoj Gori, promijenio je iskaz pa je kazao da su ga ruski nacionalisti angažovali da pronađe ljude koji će na dan parlamentarnih izbora 2016. godine nasilno upasti u Skupštinu Crne Gore, proglasiti pobjedu opozicije i uhapsiti, odnosno ubiti tadašnjeg premijera Mila Đukanovića.

Pošto je u emisiji opovrgao sve što je kazao u podgoričkom Višem sudu, na pitanje voditelja zašto je promijenio priču i zašto je u Crnoj Gori pričao drugačije, odgovorio je:

“Da sam rekao bilo šta drugo, ja ne bih stigao do emisije”.

Vijesti

2 komentara

  1. Most I can state is, I don’t know what to comment! Except needless to say, for the superb tips which are shared with this blog. I’ll think of a thousand fun methods to read the posts on this site. I do think I will finally take a step with your tips on areas I could never have been able to manage alone. You’re so careful to permit me to be one of those to benefit from your helpful information. Please recognize how much I am thankful.

  2. Engineering has always been right now there in making premature ejaculation treatment existence connected with men and women easier. In truth, on account of engineering the entire world regarding inner thoughts in addition has already been overcome. Don’t attempt to assume dirty below folks. What exactly I’m talking about could be the adore connection that may take place through online dating sites in addition to talking bedrooms or even software for instance ICQ, LIVE MESSENGER as well as MIRC.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com