DUŠKO KNEŽEVIĆ: Duško Marković će uskoro završiti kao Svetozar Marović - Volim Podgoricu

DUŠKO KNEŽEVIĆ: Duško Marković će uskoro završiti kao Svetozar Marović

Uz ponavljanje kako je aktuelna vlast oskrnavila razvoj Nikšića i Crne Gore, te kako se naša zemlja, iako nije doživjela ratna razaranja 90-ih godina, ne može oporaviti, počeo je protestni skup, koji je na nekadašnjoj “Sceni 213”, a današnjem hotelu “Jugoslavija”, jedva pedesetak pristalica pod sloganom “Do slobode”.

“Jedan čovjek je privatizovao državu, prodao je sve što se može prodati, udario je i na crkvu, a mi smo se večeras okupili, u njegovom rodnom gradu, da mu poručimo da je gotov”, kazao je uvodničar sinoćnjeg protestnog okupljanja u Nikšiću, a onda najavio mještanina park-šume Zagorič Gorana Rašovića, piše Pobjeda.

Između ostalog, Rašović je kazao da se bore već 25 godina sa režimom, da bi trebalo da bude puna sala u Nikšiću, jer toliko, i više od toga, ima nezadovoljnih u Crnoj Gori.

“Ustanimo i kažimo da nam je dosta. Udario je đe nas najviše boli, a to su crkve i najbolje da ga puštimo da nam đedove i prađedove diže iz grobova. To nećemo dozvoliti i ja mu to poručujem iz njegovog rodnog grada”, rekao je Goran Rašović.

U Nikšiću je sinoć još bilo govornika, a onda se, preko video-linka, uključio i odbjegli biznismen sa crvene Interpolove potjernice Duško Knežević. Knežević je kazao da je školovao ljude u Crnoj Gori i da je dovodio investitore i priznao “da osjeća krivicu zbog toga”.

“Đukanović, obilazeći Crnu Goru, prikriva sopstvenu krizu. Amfilohije Radović je najomiljeniji čovjek u Crnoj Gori, i ukoliko bi blagosiljao proteste, Milo Đukanović na vlasti ne bi bio ni 24 sata”, rekao je Knežević.

Dodao je i da smatra da će “Duško Marković završiti uskoro kao Svetozar Marović“.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com