Home / NOVOSTI / Društvo / REGION U ŠOKU ZBOG OVIH SLIKA IZ CG: Zgražavaju se i OTKAZUJU LJETOVANJA (FOTO)

REGION U ŠOKU ZBOG OVIH SLIKA IZ CG: Zgražavaju se i OTKAZUJU LJETOVANJA (FOTO)

Grozota u ljetovalištima u Crnoj Gori!

Ovo je suština brojnih tekstova koje su ovih dana objavili regionalni portali, koji tvrde da turisti zbog fotografija koje kruže internetom – otkazuju ljetovanja u crnogorskim turističkim centrima!

“Svake godine situacija na ljetovalištima u Crnoj Gori je sve gora i gora kada je u pitanju smeće na ulicama i plažama, što izaziva gnijev turista, a pojedini upravo iz tog razloga otkazuju odmor u ovoj zemlji”, navode srpski portali.

Iako ljetnja sezona tek što je počela, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje prikazuju, kako navode, “grozotu” u Crnoj Gori – gomile i gomile otpada.

Konstatuju naše komšije i da ovakav problem u Crnoj Gori nije novina, on postoji već godinama unazad. Nadležne službe, zaključuju, obično ne reaguju na ovu situaciju, a sudeći po fotografijama ni ove sezone situacija se neće promijeniti.

“Ovakvo ponašanje, aktuelne vlasti u Crnoj Gori i nadležnih službi, pokazuje kakav tretman imaju turisti”, zaključuju popularni portali koje čita ogroman broj građana, potencijalnih turista.

Ove fotografije iz Crne Gore su zaista katastrofalna “reklama” državi koja pretenduje da bude elitna turitička destinacija. Izvjesno je i da, nakon ovakvih slika, jedan broj turista vjerovatno planira da odustane od Crne Gore.

Ono što je neizvjesno je – kada će aktuelna vlast u Crnoj Gori povući odlučne i radikalne poteze da spriječi nesavjesne građane da zagađuju svoje gradove, svoja dvorišta, svoju državu?!

Ne postoji služba koja može očistiti onoliko koliko necivilizovani, bahati i neodgovorni ljudi mogu isprljati i zagaditi. Zbog toga treba liječiti uzrok, i oštro sankcionisati sve one koji nemaju elementarno kućno vaspitanje i zbog kojih ovakve fotografije Crne Gore danas kruže regionom.

Šta vi kažete na ove fotografije? Jesu li turisti koji otkazuju ljetovanje u Crnoj Gori zbog prljavštine i deponija u pravu?

Najveći problem otpada na plažama prošle godine je bio u Sutomoru, što možete i vidjeti na priloženim fotografijama:

 

loading...

3 0 komentara

  1. Montenegro pred bankrotom. Ni kokain ne pomaze vise. DPS laz razbijena. Milo se preznojava.

  2. dragica popivoda

    Imali lijeka da se spasimo od smeca koje mi stvarano. Ovo je Balkan, Balkan

  3. U sutomore pretezno ljetuju srbijanski “turisti”, takoda nije nikakvo cudo smece tamo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com