Home / NOVOSTI / Društvo / NOVI SLUČAJ PRIMITIVIZMA: ,,Shvatite drevna srpčad majku vam je*em otrovnu, izdajničku…”

NOVI SLUČAJ PRIMITIVIZMA: ,,Shvatite drevna srpčad majku vam je*em otrovnu, izdajničku…”

Nakon govora mržnje službenice crnogorske ambasade u Turskoj Mirne Nikčević, sličan nastup na društvenim mrežama imala je još jedna osoba koja je na teret crnogorskih poreskih obveznika. U pitanju je glumac Crnogorskog narodnog pozorišta, Zoran Vujović. 

Glumac je na svom facebook profilu na neprimjeren i vulgaran način vrijeđao je srpski narod.

Vujovićevi neprimjereni stavovi i govor mržnje, nastali su kao reakcija na nastup novinara Informera Dragana Vučićevića koji je gostovao u emisiji na televiziji Pink.

On je u statusu između ostalog napisao: ”Shvatite drevna srpčad da ste porijeklom iz Crne Gore, do jednoga j*******… Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam j*** otrovnu, izdajničku…Koji vaši Hramovi, majku vam j**** nenormalnu do jednoga, idioti isfrustriranu.’ ‘Na šta je ličila kelija Svetog Vasilija Ostroškog, od nje ste hotel napravili, majku vam j**** velikoništavnu”.

Povodom ovog primitivnog izleta Vujovića, oglasila se politička partija Prava Crna Gora čije saopštenje prenosimo integralno.

Nakon službenice crnogorske ambasade u Turskoj Mirne Nikčević, u anti-srpski fašistički i anticivilizacijski pir, uključila se još jedna osoba sa liste ljudi koji se finansiraju od strane poreskih obveznika, glumac Crnogorskog narodnog pozorišta, Zoran Vujović.

On je na svom Fejsbuk profilu najbrutalnije izvrijeđao srpski narod riječima: ”Shvatite drevna srpčad da ste porijeklom iz Crne Gore, do jednoga jebenoga… Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam jebem otrovnu, izdajničku…Koji vaši Hramovi, majku vam jebem nenormalnu do jednoga, idioti isfrustriranu.”

Vujović se na tome ne zaustavlja, pa dodaje: ”Na šta je ličila kelija Svetog Vasilija Ostroškog, od nje ste hotel napravili, majku vam jebem velikoništavnu.”

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Srbe karakteriše i sledećim riječima: ”Neznalice”, ”Izrodi”, ”Izdajice”, ”Smećari nijedni”, ”Adolescentni”.

Prava Crna Gora najoštrije osuđuje ovakav izliv klasičnog fašizma, rasizma i povampirenja najgore međubratske mržnje od strane čovjeka kojeg finansiraju svi građani Crne Gore, pa i Srbi kojima psuje majku i najbrutalnije vrijeđa.

Nakon Mirne Nikčević, pa i ovog sramnog i skandaloznog istupa, jasno je da nije riječ o izuzecima, već očigledno o nadovezivanju na anti-srpsku kampanju koju je pokrenuo predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, sa insistiranjem na otimanju crkvene imovine.

Prava Crna Gora poziva nadležne institucije da hitno reaguju na ovaj govor mržnje. Pozivamo Tužilaštvo da ispita i procesuira glumca CNP-a Zorana Vujovića, jer u suprotnom, ukoliko se to ne desi, će značiti da ova retorika ima pečat zvanične Crne Gore.

Takođe, pozivamo čelnike CNP-a, državne institucije kulture, da hitno pokrene disciplinski postupak protiv glumca Vujovića, te da prekinu njegov angažman u Crnogorskom narodnom pozorištu, jer bi nakon ovakvih fašističkih ispada njegov dalji ostanak u ovoj instituciji značilo da i ta institucija ima isti stav.

Najzad, dok se to ne desi, dok glumac Vujović ne prekine angažman u instituciji koju finansiraju građani Crne Gore, pa i Srbi, pozivamo sve Srbe u Crnoj Gori, ali i sve civilizovane ljude koji dolaze u pozorište, da bojkotuju Crnogorsko narodno pozorište.

loading...

5 0 komentara

 1. Ada cijelo Cetinje zna da je ovo narkoman obicni. Po famelje su mu shaneri cetinjski, tj vole da lopingaju po italiji. Treba mu publicitet jer ga krize zesce drmaju

 2. Република Српска

  Крепај гноју расрбљени, јебали ти павелић, штедимлија, дрљевић и броз матер која те окоти тако болесног.

 3. Srbin iz Tuza

  Problem je u tome sto ove nase Srbe iz CG ni Srbija nece

  • Problem je u tome što se sad svaki CRNOGORAC stidi ovoga izroda.
   CRNOGORAC , CRNOGORKA (PLEMENITOST, LJEPOTA, UM, OTMENOST, HRABROST…,)
   Tako su nas vidjeli nekad, drugi narodi, a kako će nas gledati sad ako nas prezentiju gmizavci
   poput ovog i one?

 4. Neka krepa poturica rasrbljena milogorska.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com