Home / PG INFO / Aktuelno / Ovo su dobitnici karata za City Groove festival! ČESTITAMO!

Ovo su dobitnici karata za City Groove festival! ČESTITAMO!

Najbrži fanovi Citi Groove  festivala imaju jedinstvenu priliku da osvoje jednodnevne ulaznice za dva dana festivala koji će se narednih dana održati u glavnom gradu naše zemlje.

Portal ,,Volim Podgoricu” i City Groove festival, poklanjaju vam karte za drugo i treće festivalsko veče.

Podsjećamo, ulaz je prve večeri festivala slobodan.

Karte su dobili:   Andrijana Milicevic,  Miljan Krivokapić, Aleksandar Saša Đukanović i Milorad Vuksanović, Marija Đuričković.

Uskoro ćemo vas obavijestiti kako možete preuzeti karte.

Četiri festivalske večeri koje obećavaju sjajan provod u glavnom gradu

Za razliku od prethodnih godina kada je trajao tri, ove će festival City Groove imati i četvrtu noć, koja će biti posvećena pretežno hip hop i r’n’b zvuku, što je najveća je novina predstojećeg izdanja te manifestacije, koja će se održati od 21. do 25. juna na Stadionu malih sportova u Podgorici, saopšteno je konferenciji za medije održanoj danas u prostorijama KIC-a “Budo Tomović”.

Prvo veče jubilarnog petog izdanja City Groovea tradicionalno će biti posvećeno elektronskom zvuku, a nastupiće crnogorski duo Will & Wash, italijanski Jude & Frank, te njemački DJ turskog porijekla Kurd Maverick. Druge noći publiku će zabavljati grupe Letu štuke, Zoster i Prljavo Kazalište, koje prema riječima organizatora u Podgoricu dolazi nakon više od tri decenije, a u okviru proslave 40 godina postojanja. Treće večeri festivala sviraće Boris Štok, te grupe S.A.R.S. i Dubioza, dok će posljednje večeri, kao što su “Vijesti” već pisale, nastupiti srpski reperi Fox i Surreal, te Sara Jo i Rasta.

Osim prve večeri koja će biti besplatna, karte za City Groove će svake noći pojedinačno koštati deset eura, a ulaznice će od sjutra biti dostupne putem Gigstix prodajne mreže, u “Minhen” pabovima u Podgorici, kao i na samom ulazu u festivalski prostor.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com