Tomović: Šta smo mi Crnogorci vama uradili da nas toliko ne podnosite? - Volim Podgoricu

Tomović: Šta smo mi Crnogorci vama uradili da nas toliko ne podnosite?

Pjevač Bojan Tomović našoj redakciji poslao je reagovanje na pisanje medija da su državljani Srbije kada dođu u Crnu Goru ugroženi.

Reagovanje Tomovića prenosimo u cjelini.

S obzirom da je anticrnogorska kampanja u Srbiji, nazalost, na vrhuncu, imam jedno pitanje za većinu srbijanskih medija, kao i za neke medije u Crnoj Gori: Šta smo mi Crnogorci vama uradili da nas toliko ne podnosite?
Je li vi morate da pišete onakve gluposti zbog nekakve naredbe „odozgo“ ili zaista vjerujete u to sto pišete, jer ako je ovo drugo, vi ste onda luđi nego ja koji imam bipolarni poremećaj, a kod vas je izgleda teška paranoja, jer nemoguće „da vas svi u okruzenju mrze, rade vam o glavi, zabijaju nož u leđa,“ „otimaju“ crkve i manastire“, svuda ste ugroženi, niko vam od susjeda ne valja“, pa zapitajte se, možda je problem u vama.

W3Schools
Mržnja nikome nista dobro nije donijela. Ja ne mogu da vjerujem što se ovo čini od strane „komšijsko/bratskih“ medija prema Crnoj Gori, posebno pred svaku turističku sezonu. Prije je bilo „suncobran i lježaljke 100 evra dnevno, ne idite u Crnu Goru, glibavo je, ima ajkula, a nema vode, zabili su nam nož u leđa, odraće vas sa cijenama ta Nato država“, (a vaša omiljena Grčka je inače već decenijama u Nato), a sada po srbijanskim medijima ispada da čim neko iz Srbije pređe granicu i udje u Crnu Goru, gotovo, buše vam gume, skidaju tablice, dobacuju, čak i fizički napadnu, ma da, kako da ne, niko nema druga posla.

Ja godinama izdajem apartmane u Budvi, imam puno turista i iz Srbije i nikad mi se niko nije požalio da mu se nešto ružno desilo bilo gdje u Crnoj Gori, ni u Budvi, ni na Cetinju, ni u Boku, ni u Baru, Ulcinju, Žabljaku, ni u Podgorici, jer su svi dobronamjerno dobrodošli.

A ovi koji pišu svašta, javno prijete, vrijeđaju, proklinju, oni i jesu „ugroženi“ ali sa svojim mozgom. Godinama, decenijama nas nazivaju kopiladima, izdajnicima, milogorcima, sektašima, ali to na njihov obraz, mada ga i nemaju, jer ti koji to rade, većinom su porijeklom iz Crne Gore ili čak žive u Crnu Goru što je najtužnije, ali to je „risto i kompani škola“
Dajte ljudi da živimo u miru, bez tenzija, MOLIM VAS, a svim putnicima dobronamjernicima poručujem Welcome to Monetenegro, jer niđe nema kao kod nas. Čeka vas Budva na pjenu od mora!

1 komentar

  1. razmisljam ozbiljno da promijenim nacionalnost ako ce da me zastupaju ovakvi frustrirani, anonimni, instsnt, turbo, kvazi, nadri…likovi, koji koriste Crnu Goru zarad malo medijskog prostora i reklame za svoje apatrmane u Budvi! Piiii. Ima nas Crnogorce neko vidjeniji da zastupa momce, ostavi se ovog ponizavanja. Ajde ti polako na magistralu sa kartonom u ruke “APARTMANI, jeftino” pa prikupljaj turiste

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com