Na plaži kod hotela Palma zabranili ulaz porodici Bilafer sa bebom - Volim Podgoricu

Na plaži kod hotela Palma zabranili ulaz porodici Bilafer sa bebom

Na plaži kod hotela “Palma” danas je onemogućen ulaz porodici Bilafer iz Bijele. Martin Bilafer je sa suprugom i dvoje djece (dvogodišnjim dječakom i četvromjesečnom djevojčicom) želio da se okupa na pomenutoj plaži, ali su ga radnici ovezbjeđanja spriječili da uđe na plažu.

“Rekli su mi ili da platim 20 eura ili u suprotnom pimenutoj plaži ne mogu da pristupim”. rekao je Martin Bilafer.

Bilafer je zbog ovog događaja pozvao predsjednika Bokeškog Foruma Andriju Petkovića i na licu mjesta ga upoznao sa događajem.

“Nezamislivo je da u našem Tivtu, u našoj Boki, uvijek poznatoj po gostoljubivosti dozvolimo da se ovako nešto radi. U pitanju su mala djeca, porodica. Ne daj Bože da im se nešto desilo po ovoj vrućini. U svakom slučaju neko zbog ovog događaja mora da snosi odgovornost. Tražimo od nadležnih institucija da ispitaju odgovornost, u skladu sa zakonskim odredbama krivca kazne. U suprotnom u krajnjoj istanci uzećemo pravdu u svoje ruke, a pomoć sem kod Ombudsmana potražiti i kod viših međunarodnih instanci, što svakako neće puno popraviti ionako loš imidž Crne Gore”, rekao je predsjednik Bokeškog Foruma Andrija Petković.

Izvor: 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com