Popularni pjevač ulazi u trku za predsjednika HRVATSKE - Volim Podgoricu

Popularni pjevač ulazi u trku za predsjednika HRVATSKE

Pjevač Miroslav Škoro je u video snimku objavljenom na Youtube-u potvrdio da ulazi u trku za funkciju predsjednika Hrvatske.

On je rekao da će njegov prvi potez biti upućivanje prijedloga za promjenu Ustava, kako bi osnažio poziciju predsjednika, a njegov program je savez sa narodom. Želi da vrati povjerenje u instituciju predsjednika Hrvatske.

Osim što je u nekoliko tačaka objasnio koje bi poteze eventualno povukao, Škoro je u svom izlaganju ‘bocnuo’ svog suparnika Zorana Milanovića i eventualnu protivnicu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

Naime, popularni pjevač je u jednom trenutku biračima poručio da im neće obećati da će ‘Hrvatska biti među najbogatijim zemljama na svijetu’, ali i da za njega Hrvatska nije ‘slučajna država’.

Time se, jasno, referirao na izjavu Grabar-Kitarović koja je nakon pobjede na izborima izjavila da će Hrvatska biti među najbogatijim zemljama u Europi i svijetu, dok je druga ‘strelica’ bila namijenjena bivšem premijeru koji je jednom prilikom izjavio da je Hrvatska slučajna država.

2 komentara

  1. I discovered your blog site internet site on the search engines and check a few of your early posts. Always keep on the great operate. I simply additional encourage Feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading far more from you down the line!…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com