Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga - Volim Podgoricu

Obilježavanje Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga

Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci Podgorica povodom obilježavanja 26. juna – Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga, u saradnji sa Kancelarijom za prevenciju bolesti zavisnosti Glavnog grada i  NVO Preporod, a uz podršku Sekretarijata za socijalno staranje i Sekretarijata za kulturu i sport  Glavnog grada, organizovaće niz aktivnosti sa ciljem podizanja nivoa svijesti i skretanja pažnje na značaj borbe protiv problema koje droga predstavlja za društvo.

utorak, 25. juna, sa početkom u 18:30  časova, organizovaćemo sadnju ukrasnog bilja, proizvedenog u Javnoj ustanovi, na brdu Gorica u okviru Mediteranskog vrta.

Pored sadnje bilja, u 19 časova predavanje na temu prevencije bolesti zavisnosti održaće psihološkinja Dijana Milošević iz Javne ustanove i psiholog Nikola Mijušković iz NVO Preporod.

Takođe, na Međunarodni dan protiv zloupotrebe droga, u srijedu, 26. juna, sa početkom u 11 časova, u tržnom centru Forum, zahvaljujući saradnji sa JP „Tržnice i pijace“, biće otvorena radnja rukotvorina koji su rezultat rada naših klijenata i klijentkinja u kreativnim radionicama Javne ustanove.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com