POSLUŠAJTE TAJNI RAZGOVOR MILA I ROĆENA: Podsmijevaju se Kariću, pričaju o “strogo kontrolisanim pitanjima” i otkrivaju detalje koje vrši crnogorski režim! - Volim Podgoricu

POSLUŠAJTE TAJNI RAZGOVOR MILA I ROĆENA: Podsmijevaju se Kariću, pričaju o “strogo kontrolisanim pitanjima” i otkrivaju detalje koje vrši crnogorski režim!

U snimku razgovora između nekadašnjeg amabasadora Državne zajednice Srbije i Crne Gore u Moskvi, Milana Roćena, i Mila Đukanovića višedecenijskog predsjednika Crne Gore, otkrivaju se detalji predreferendumskih priprema koje vrši crnogorski režim.

Interesantan detalj sa početka razgovora Roćena i Đukanovića je otkrivanje “tehnologije” medijskog postupka koji praktuje crnogorski predsjednik. Naime, Roćen mu šalje tri pitanja i tri odgovora vezano za određena pitanja (Medojević, čika Ljuba, Proroković…)

Ono što je godinama poznato, sad dobija i materijalnu verifikaciju, a to je da se Đukanović izlaže, u principu, samo onom dijelu medijske scene gdje može strogo da kontroliše pitanja, a time i da daje pripremljene odgovore. Kao što čujemo, često i odgovore koje neko drugi priprema. Nedavno, imali smo priliku da vidimo čitav niz dramatičnih psihofizičkih reakcija crnogorskog predsjednika kada pitanja nisu dirigovana.

MILOVA ŽENA LIDIJA SE POHVALILA ROĆENU: Ja čuvam ovu državu kad moj muž ode! (AUDIO)

Pominjanje Medojevića se najvjerovatnije odnosi na tezu koju je predsjednik PzP-a plasirao da je Đukanoviću, u slučaju gubitka referenduma, obezbjeđen azil u Moskvi. Upravo za to, Roćen ujverava Đukanovića da mu “niko nije rekao da ima tu…”

Posebno zanimljiv dio se odnosi na tretman koji kod Roćena i Đukanovića uživa porodica Karić (Bogoljub – Bogi i supruga Milanka). Naime, Roćen šokira Đukanovića predlogom da “5-6-7 sati s njim provedemo”, na što Đukanović preneraženo odgovora “Za…..š?, Znaš ti jadan ne bio koji je to napor?!”. Potom ga Roćen uz gromoglasan smijeh oslobađa “prijetnje”, ističući da je i on nedavno imao razgovore sa njima “sat i po”, te da ga je Karić “relaksirao”.

Vjerovatno najznačajniji dio razgovora se odnosi na susret sa Olegom Deripaskom u Dizeldorfu. Tih dana (oktobar 2005), Dizeldorf je bio centar za rusko-njemačke poslovne susrete, a u njemu se tradiocionalno održava najveći sajam, a gdje se Đukanović susreo sa Olegom Deripaskom u oktobru 2005. godine. Za taj susret, Đukanović kaže:

– Ovo sinoć nije bio neinteresantan razgovor, tako da, to ću ti ispričati kad dođemo, kad dođeš, kad se vidimo, ali zbog sadržine toga, i nekih planova, i ne pominji nikome da sam bio tamo, zato što, moraćemo nešto da se dogovaramo oko… nekih njihovih ideja –

Te “ideje” se, jasno, odnose na zakulisne aranžmane oko KAP-a, te podrške ruskog oligarha procesu otcjepljenja Crne Gore.

(Srbija Danas/In4s)

1 komentar

  1. E crnogorski narode slusaj i placi.. Kome si ti dozvolio da te krade i vara 30 godina? Obicnim funjarama izgleda..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com