PRAVO PIVSKO OSVJEŽENJE STIGLO I U PODGORICU - Volim Podgoricu

PRAVO PIVSKO OSVJEŽENJE STIGLO I U PODGORICU

Prezentovano Nikšićko IPA pivo

Najstarija crnogorska pivara, Pivara „Trebjesa“, nedavno je na tržište  plasirala novi proizvod, Nikšićko IPA pivo. Nakon prezentacije u Nikšiću, najmlađi član Nikšićko porodice predstavljen je partnerima i prijateljima kompanije u Podgorici, koji su uživali u novom pivu i sjajnoj svirci jednog od najpopularnijih regionalnih bendova, Elemental.

Nikšićko IPA jedna je od najvažnijih inovacija kompanije u ovoj godini. Po prvi put od postanka, Pivara je proizvela pored standardnih lager piva i prvo ejl pivo. Ejl piva razlikuju se po upotrebi drugačijeg kvasca, kvasca gornjeg vrenja i dodavanju većih količina hmelja, imaju karakterističnu aromu, ali i drugačiju, tamniju boju u odnosu na lager piva.

Naša IPA ima tri vrste aromatičnog hmelja, a cijeli tim pivarskih stručnjaka radio je vrijedno na razvoju prvog ejla iz Trebjese. Ukupno, razvoj proizvoda i cijelog kreativnog koncepta Nikšićko IPA trajali su oko godinu i po. Zato smo posebno ponosni na rezultat koji večeras dijelimo sa svima vama. Ako volite drugačije stilove piva, Nikšićko IPA je nešto što morate probati“, kazala je Jelena Pavićević, marketing menadžer u Pivari „Trebjesa“.

U Nikšićko IPA pivu prepliću se arome hmelja, tropskog voća i borovih iglica, a prvi komentari potrošača su da se radi o izuzetno pitkom IPA pivu.

Spravljanjem Nikšićko IPA odgovaramo na želje naših potrošača i tako širimo pivsku kategoriju u Crnoj Gori. Ipak, kao pivara koja više od vijeka gradi priču pivarstva u Crnoj Gori, ne zaboravljamo ono što je u srži svega što radimo – kvalitet“, navela je Pavićević.

IPA je skraćenica za India Pale Ale, podvrstu ejl piva, koju su napravili Britanci u 18. vijeku i danas je jedno od najpopularnijih ejl piva širom svijeta.

Nikšićko IPA dostupno je u staklenoj boci 0,33l i limenci 0,5l. Za one koji više vole točeno pivo – u lokalima mogu poručiti i točeno Nikšićko IPA pivo.

Pored Nikšićko IPA, porodicu piva koje se proizvode u Pivari „Trebjesa“ čine i Nikšićko Pivo, Nikšićko Tamno, Nikšićko Gold, Nikšićko Nefiltrirano i Nikšićko Cool.

2 komentara

  1. There a few intriguing points soon enough on this page but I do not determine if I see these people center to heart. There is certainly some validity but I’ll take hold opinion until I investigate it further. Excellent article , thanks and then we want a lot more! Added to FeedBurner at the same time

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com