Home / NOVOSTI / Društvo / SKANDAL U CRNOJ GORI! PORODICA SA DVOJE MALE DJECE OSTAVLJENA ISPRED PLAŽE NA UŽARENOM SUNCU: Tražili im da plate 20 eura za ulazak

SKANDAL U CRNOJ GORI! PORODICA SA DVOJE MALE DJECE OSTAVLJENA ISPRED PLAŽE NA UŽARENOM SUNCU: Tražili im da plate 20 eura za ulazak

Na plaži kod hotela “Palma” je onemogućen ulaz porodici Bilafer iz Bijele.

Martin Bilafer je sa suprugom i dvoje djece (dvogodišnjim dječakom i četvromjesečnom djevojčicom) želio da se okupa na pomenutoj plaži, ali su ga radnici obezbjeđenja spriječili da uđe na plažu.

“Rekli su mi ili da platim 20 evra ili u suprotnom plaži ne mogu da pristupim”, rekao je Bilafer.

On je zbog ovog događaja pozvao predsjednika Bokeškog Foruma Andriju Petkovića i na licu mjesta ga upoznao sa događajem.

“Nezamislivo je da u našem Tivtu, u našoj Boki, uvijek poznatoj po gostoljubivosti dozvolimo da se ovako nešto radi. U pitanju su mala djeca, porodica. Ne daj Bože da im se nešto desilo po ovoj vrućini. U svakom slučaju neko zbog ovog događaja mora da snosi odgovornost. Tražimo od nadležnih institucija da ispitaju odgovornost, u skladu sa zakonskim odredbama krivca kazne. U suprotnom u krajnjoj istanci uzećemo pravdu u svoje ruke, a pomoć sem kod Ombudsmana potražiti i kod viših međunarodnih instanci, što svakako neće puno popraviti ionako loš imidž Crne Gore”, rekao je Petković.

 

CDM

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com