20% više nego lani: Podgorički otvoreni bazen posjetilo 6.279 posjetilaca - Volim Podgoricu

20% više nego lani: Podgorički otvoreni bazen posjetilo 6.279 posjetilaca

Podgorički otvoreni bazen, koji je počeo da radi 1. juna, koristilo je 6.279 posjetilaca, što je za 20 odsto više u odnosu na prethodnu godinu. Takođe, tokom cijele godine u funkciji je i natkriveni bazen, čije usluge je od 15. januara ove godine koristilo 34.147 posjetilaca, što je povećanje za 12 odsto u odnosu na prethodnu godinu, pišu Dnevne novine.

Ono što je novina na otvorenom olimpijskom bazenu, kako navode iz Sportskih objekata, jeste što su instalirani automati za vodu i osvježavajuće napitke, a na plaži bazena su postavljeni novi suncobrani i ležaljke, koji su bespatni za sve korisnike bazena.

Cijene ulaznica na olimpijskom bazenu su kao i prošle godine jutarnji termin dva i po eura, popodnevni termin tri, a cjelodnevna ulaznica pet eura. Za dijete starosti do pet godina, u pratnji roditelja, ulaz je besplatan. Mjesečni paket iznosi 50 eura za jutarnji, odnosno 60 eura za popodnevni termin.

Otvoreni olimpijski bazen radi u dvije smjene. Prva smjena je od osam do 12 sati ujutro, a druga smjena od 14 do 19 sati.

Zatvoreni vaterpolo bazen, kao i do sada, radi u periodu od šest i po do 22 sata. Karta za odrasle, za jedan sat korišćenja, iznosi dva i po eura. Za dijete starosti do pet godina, u pratnji roditelja, za jedan sat korišćenja, ulaz je besplatan, a za dijete starosti od pet do 12 godina cijena ulaznice je jedan euro.

Mjesečni paketi su po cijeni od 20 do 45 eura, u zavisnosti od broja ulazaka po satu. Za 20 eura mjesečno građani mogu da dobiju paket od deset ulazaka, mjesečni paket od 15 ulaza je 25 eura, a paket od 30 ulaza je 45 eura. Termini za građane su od sedam do osam sati ujutro, od 12 do 13 sati, te od 17 do 18 i 21 do 22 sata.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com