Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / UVIJEK STE SE PITALE ŠTA MUŠKARAC PRVO VIDI NA VAMA? Na ovih 6 detalja morate obratiti pažnju ako želite da mu se SVIDITE

UVIJEK STE SE PITALE ŠTA MUŠKARAC PRVO VIDI NA VAMA? Na ovih 6 detalja morate obratiti pažnju ako želite da mu se SVIDITE

Muškarci na ženama prvo primjete nekoliko stvari, koje često znaju da budu presudne u odluci da li želi nešto sa vama ili ne.

 

Način govora

Postoje tri vrste glasa: visok, dubok i “pokušaću da budem slatka i pričaću dopadljivim bebećim glasom”. To je ponekad slatko, a ponekad je i recept za glavobolju.

 

Osmijeh

Svi “padaju” na lijep osmijeh, ali momci zaista obraćaju pažnju na način na koji ćete im se osmehnuti. Da li ste se ljubazno osmijehnuli ili ga zagonetno gledate preko prostorije? Da li ste u potpunosti izgubili kontrolu i nasmijali se “od uva do uva”, jer je rekao nešto veoma smiješno? Ovaj zadnji im je najdraži.

 

FOTO: PROFIMEDIA

Odevna kombinacija

Ili je “Zašto je izašla takva napolje?” ili “Zaboga, tako mi je drago što je izašla takva napolje!”

 

Smisao za humor

Vaš smisao za humor je kao vaše dijete. Svačije je drugačije, ali vi mislite da bi na vaše drugi trebalo da se ugledaju. Ukoliko žena ne reaguje na šale muškarca, vjerovatno nikada neće doći do neke veće povezanosti.

 

Miris

Ukoliko nosite jači parfem, muškarci će najveći dio tog prvog razgovora provesti u pogađanju o kojem mirisu je riječ. Vanila? Cimet? Sandalovina?

 

Šminka

Muškarci će vam “suditi” na osnovu šminke. Nekim muškarcima smoky eyes efekat je neodoljiv, a drugima odbojan. Niko od njih neće cijeniti vrijeme koje vam je bilo potrebno da napravite “mačije oči”. Sve u svemu, diskretna šminka pun je pogodak.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com