Završeni radovi na sanaciji blokovskih saobraćajnica i parking prostora u Ulici Oktobarske revolucije - Volim Podgoricu

Završeni radovi na sanaciji blokovskih saobraćajnica i parking prostora u Ulici Oktobarske revolucije

U prethodnom periodu ekipe tehnićko – operativnog sektora Putevi doo završili su radove na sanaciji blokovskih saobraćajnica i parking prostora  u Ulici Oktobarske revolucije u dijelu rezanja, mašinskog struganja, izdizanje slivničkih rešetki atmosferske kanalizacije, profilisanja postojećeg asfaltnog kolovoza, izrade sloja izravnjenja, ugradnje novog asfaltnog sloja AB11 i radovi na obilježavanju horizontalne signalizacije na površini od 4.000,00m².

Završeni su radovi na sanaciji kružnog toka na Bulevaru Pera Ćetkovića u dijelu rezanja, mašinskog struganja asfaltnog zastora,profilisanja, nivelisanja slivničkih rešetki,ugradnje novog asfaltnog zastora AB11 i obiljezavanje horizontalne signalizacije na površini od 365m² , radi bezbjednog odvijanja saobraćaja, kao i radovi na dijelu Bulevara Save Kovačevića na površini od 950m². Investitor je Glavni grad.

 

2 komentara

  1. I discovered your blog website on bing and check a number of your early posts. Preserve within the very good operate. I additional increase Feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading a lot more within you at a later time!…

  2. We are a group of volunteers and opening a new system in our community. Your web site provided us with valuable information to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com