POTJERA U CENTRU PODGORICE: Policija kroz vodu ,,MORAČE” jurila bjegunca - Volim Podgoricu

POTJERA U CENTRU PODGORICE: Policija kroz vodu ,,MORAČE” jurila bjegunca

Podgorička policija kroz vodu Morače je danas trčala za bezbjednosno interesantnom osobom koja im je prethodno pobjegla kada su pokušali da je kontrolišu.

Iz Uprave policije nezvanično su “Vijestima” saopštili da su pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica, nedaleko od Vezirovog mosta, zaustavili automobil u kojem su bila dva muškarca, koji su prema njihovoj evidenciji bezbjednosno interesantni.

“Dok su provjeravali jednog, drugi je pobjegao ka rijeci i inspektori su trčali za njim. Pretresen je automobil u kojem su bili i u njemu nije pronađeno ništa što bi moglo biti oduzeto. Ipak, s obzirom da je jedan od njih pobjegao, u toku je potraga za njim”, rečeno je iz policije.

Jedan od očevidaca ispričao je “Vijestima” da je, dok je više inspektora jurilo kroz vodu za bjeguncem, nekoliko njihovih kolega na mostu držalo drugog muškarca.

Iz policije nisu saopštili indentitet nijednog od dvojice muškaraca.

2 komentara

  1. A while the remarks are approved at promptly and sometime the comment predicted as comment spam or moderate it for approval. Do comply with blogs are very really hard to uncover and won’t be able to manage to reduce that our responses turn into spam and unapproved. There are several points.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com