DUŠKO MARKOVIĆ NAORUŽAN DO ZUBA - Volim Podgoricu

DUŠKO MARKOVIĆ NAORUŽAN DO ZUBA

Predsjednik Vlade Duško Marković prošle godine je mjesečno zarađivao 1.945 eura i to je bio njegov jedini prihod, stoji u izvještaju o imovini i prihodima, koji je za 2018. dostavio Agenciji za sprečavanje korupcije.

Premijer je dao saglasnost Agenciji da pristupi njegovim bankovnim računima.

Marković je predsjednik ili član 10 radnih tijela Vlade. To znači da je dodatno radio u četiri radna tijela u odnosu na 2017. godinu. Premijer je predsjednik je Savjeta za turizam, Savjeta za NATO, Savjeta za konkurentnost, Savjeta za privatizaciju i kapitalne investicije, Kolegijuma za pregovore o pristupanju Evropskoj uniji, Nacionalne investicione komisije, Nacionalnog savjeta za koordinaciju i prevenciju hroničnih nezaraznih bolesti, Vijeća za nacionalnu bezbjednost, rukovodilac Koordinacionog tima za zaštitu i spasavanje a član Savjeta za odbranu. Prema izvještaju, naknadu prima samo iz Savjeta za turizam.

Na premijera se vodi osam komada oružja, sedam pištolja i jedan revolver, koji su prizvedeni između 1990. i 2005. godine.

Prvi čovjek Vlade vlasnik je akcije IN MR. Marković je u odnosu na godinu ranije isplatio stambeni kredit od 20.000 eura, koji je plaćao u ratama od 380 eura.

Kredit je uzeo 2012. godine.

Premijer je vlasnik stana od 106 i garaže od 14 metara kvadratnih koje je kupio, četvrtine kuće od 72 i skoro 25.900 metara kvadratih pašnjaka i osime pašnjaka od 10.630 metara kvadratnih koje je naslijedio.

Njegova supruga Nata Marković zaposlena je u Agenciji za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP), a prošle godine zarađivala je između 1.602 i 1.762 eura.

U decembru je prijavila da joj je poslodavac uplatio dodatnih 1.375 eura, na ime drugih prihoda.

Supruga premijera je vlasnica kuće od ukupno 101 metar kvadratni i malo više od 2.000 metara kvadratnih zemljišta i „forda fieste“ iz 2005. godine.

Vijesti

3 komentara

  1. Hello Web site owner. I seriously love this writing and also your webpage all in all! That write-up is very clearly written and also without difficulty understandable. Your WordPress design is wonderful as well! Would definitely be excellent to discover where I can get that. Be sure to hold up the great work. We all will need much more this sort of web owners such as you online and much less spammers. Superb mate!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com