HADŽIBEGIĆ: Bio bih počastvovan da budem selektor Crne Gore - Volim Podgoricu

HADŽIBEGIĆ: Bio bih počastvovan da budem selektor Crne Gore

Faruk Hadžibegić, legendarni reprezentativac SFR Jugoslavije, rekao je da bi mu bila čast da postane selektor Crne Gore.

“Ukoliko se Fudbalski savez Crne Gore odluči da me angažuje za selektora bio bih počastvovan. To je sve što vam mogu da kažem u ovom trenutku, jer još nemam nikakvu zvaničnu informaciju”, rekao je Faruk Hadžibegić za Mondo.ba.

Ranije danas, predsjednik Fudbalskog saveza Dejan Savićević za Al Džaziru je kazao da je Hadžibegić ozbiljan kandidat za mjesto selektora Crne Gore.

“Hadžibegić je jedan od ozbiljnijih kandidata. Moram biti iskren i kazati da nije samo on u opticaju, nego još nekoliko trenera koji su slobodni. Crnoj Gori treba dokazan stručnjak koji nema jezičku barijeru u komunikaciji sa igračima. Ja bih iskreno volio da dođe i neki stranac, ali pod uslovom da zna naš jezik”, rekao je Savićević za “Al Džaziru”.

Hadžibegić je legendarni defanzivac Jugoslavije, u karijeri je igrao za Sarajevo, Betis, Sošo i Tuluz, a kao trener je radio u Sošou, Betisu, Troji, Gazijantesporu, Dižonu, Bastiji, Valensijenu.

Takođe, bio je i selektor Bosne i Hercegovine.

(Mondo.ba)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com