Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima - Volim Podgoricu

Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima

Škola sportskog plivanja na Gradskim bazenima koju organizuje Društvo “Sportski objekti” radi tokom cijele godine na zatvorenom vaterpolo i otvorenom olimpijskom bazenu.

Prilkom upisa u Školu sportskog plivanja vodi se obavezno računa o slobodnom vremenu polaznika. Program se realizuje po mjesečnim ciklusima koji se sastoje od 3 termina nedeljno po 1h. /12 termina mjesečno/. Svaki polaznik je na osnovu sopstvenog rezultata na inicijalnom testiranju kod instruktora plivanja uključen u nastavni program koji najbolje odgovara njegovim ličnim sposobnostima, znanjima i karakteristikama.

Prilikom realizacije Škole sportskog plivanja profesori strogo vode računa o dnevnom opterećenju polaznika, tako da se planiraju optimalne pauze, kako bi djeca bila izložena što manjem fizičkom opterećenju. Pauze će, u zavisnosti od konkretnih faktora, biti ispunjene pasivnim i aktivnim odmorom, razgovorom, analizom rada.

Školu sportskog plivanja sačinjava stručni kadar kojeg čine stručni konsultant, profesor dr Drago Milošević i instruktori plivanja- profesori fizičke kulture.

Školu plivanja je do sada pohađalo oko 2.500 polaznika, što govori da su polaznici i njihovi roditelji/staratelji zadovoljni kako uslovima u kojima njihova djeca borave tako i načinom rada u Školi sportskog plivanja.

Prilikom upisa u Školu sportskog plivanja, Polaznik ili roditelj/staratelj se odlučuje za mjesečni paket sa odgovarajućim terminima. /Paket1/ ili Paket2/

Paket 1 podrazumijeva termine:

ponedjeljak/srijeda/ petak

09h-10h ili 10h-11h

18h-19h ili 19h-20h

i Paket 2 podrazumijeva

utorak/četvrtak/
09h-10h ili 10h-11h ili 18h-19h

i subotom 09h-10h i 18h-19h ili 19h-20h

Sva zainteresovana djeca koja su plutači ili plivači početnici su dobrodošli u Školu sportskog plivanja.

 

1 komentar

  1. Heya i’m for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com