VIDEO: Disciples osvaja planetu singlom ‘No Ties’ - Volim Podgoricu

VIDEO: Disciples osvaja planetu singlom ‘No Ties’

 

Britanski hit trio Disciples objavio je spot za novi singl ‘No Ties’ koji je već zarobio srca njihovih fanova širom svijeta.

Radnja se odvija u foto kabini koja je transformisana u svojevrsni noćni klub gdje se odvija najbolja žurka u gardu.

“Nakon lude noći provedene u okrugu Londona primijetili smo da ono što istinski čovjek osjeća dolazi do izražaja u toj foto kabini. Odlučili smo da prenesemo tu divlju energiju i u naš spot, odnosno četiri rama na velikom ekranu. Spot i pjesma čine jednu skladnu cjelinu jer je u pitanju savršena party numera koja diže ljude na noge”, objasnio je sve popularniji sastav.

Hitmejkeri iz Londona posljednjih nekoliko godina doslovno se ne skidaju sa svjetskih radio stanica. Pored ultra popularne numere ‘On My Mind’, deceniju na izmaku obilježili su najvećim hitom ‘How Deep Is Your Love’ nastalom u saradnji sa čuvenim producentom Calvinom Harrisom, a koja danas broji preko vrtoglavih 1.3 milijarde YouTube pregleda uz dvije BRIT nominacije i MTV nagradu!

Nakon planetarnog uspjeha sa ovim numerama, trojac je spreman da uleti u nove poduhvate. Tek slijedi predstavljanje singla ‘No Ties’ na najvećim festivalima u svijetu, među kojima se našao i crnogorski Sea Dance. Disciples je zakazao nastup u Buljarici 1. septembra, iste večeri kada će se na bini naći i globalni muzički fenomen David Guetta.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com