BRUTALAN NAPAD U CENTRU GRADA: Upali u kuću mještana pa noževima teško povrijedili članove familije! - Volim Podgoricu

BRUTALAN NAPAD U CENTRU GRADA: Upali u kuću mještana pa noževima teško povrijedili članove familije!

Sinoć se oko 22 sata na području budanske opštine dogodio jedan nemili događaj u kojem je na brutalan način fizićki napadnuta porodica od strane gostiju koji su boravili u tom naselju, piše RTV Budva.

Prema riječima očevidaca tokom čitavog dana gosti koji su bili smješteni u blizini porodične kuće ove porodice, kojoj je nanešana šteta, neprimjerno su se ponašali, te svojim vozilima pravili buku i narušavali javni red i mir u Svatovskoj ulici u blizini hotela Blu Star, koja je u ovom periodu godine veoma naseljena i u kojoj boravi dosta djece. Nakon opomene od mještana koji žive u istoj ulici na kratko su se primirili, da bi čitava situacija kulminirala u kasnim večernjim časovima.

Naime, momci koji su iznajmili stan u jednoj od zgrada u ovoj ulici, a riječ je kako saznajemo o grupi bajkera, uznemiravali su porodicu mještana te narušavali javni red i mir, uznemiravajući njihov privatni prostor, lupanjem na kapiju i zahtijevanjem da na drugu stranu ulice izađu baš kroz njihovo dvorište, što domaćini kuće nijesu htjeli da dozvole objašnjavjući da je taj prolaz privatan i da pođu okolo.

Momci su se na kratko primirili, da bi oko 22 časa upali u porodičnu kuću pomenutih mještana, sa noževima te nanjeli teže tjelesne povrede ovoj porodici. U trenutku upada u ovu porodičnu kuću unutra je bila prisutna i djevojčica od tri godine koja je zajedno sa majkom uspjela da izbjegne moguće katastrofalne poslijedice. Tri od pet članova porodice zadobili su povrijede prilikom ovog nemilog incidenta.

Kako saznajemo, počinioci ovog djela, kasno sinoć su privedeni u budvansku policiju.

RTV Budva

1 komentar

  1. Good – I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com