Mega spektakl u Beranama ovog ljeta - Volim Podgoricu

Mega spektakl u Beranama ovog ljeta

Ovog ljeta nas očekuje pravi spektakl! Kako su najavili organizatori, “Sportska Hala Berane” će biti epicentar dobrog provoda na sjeveru Crne Gore u toku turističke sezone. Muzički spektakl otvoriće 16. jula Edita Aradinović – prelijepa djevojka sa andjeoskim glasom koja sprema spektakularan scenski nastup! Publiku će zabavljati i Mc Stojan, jedan od najpopularnijih izvodjača za mladju populaciju. Za kraj večeri očekuje nas Amadeus Žurka, i suvišno je trošiti riječi na sjajne momke koji godinama prave sjajne žurke.

Prodaja ulaznica je počela i za samo tri dana prodato je nešto više od 500 ulaznica. Za sve one koji žele da budu dio spektakla predlažemo da karte obezbijede na vrijeme. Cijena ulaznice iznosi 5,00 eura, dok je rezervacija stola 10,00 eura. Ulaznice se su dostupne na sljedećim mjestima:

– BERANE – CLOCK CAFFE
– BIJELO POLJE – HAMINGWAY CAFFE
– ROŽAJE – CENTRAL CAFFE
– MOJKOVAC – EXIT CAFFE
– PLAV – DISKONT PALAVRTIĆ
– PLAV – PARADISO CAFFE
– GIGS TIX PRODAJNA MREŽA
Na sljedećem linku je spisak lokacija Tabacco Shop-ova u Crnoj Gori gdje je moguće kupiti ulaznice:
http://gigstix.me/prodajna-mesta-gde-kupiti-ulaznice

“Balkan Dance” organizacija ovog ljeta će organizovati niz manifestacija. Osim pomenutog spektakla 16. jula, u Beranama nas u avgustu očekuje dvodnevna manifestacija na kojoj će nastupati Dženan Lončarević, Šako Polumenta i Katarina Grujić. Pod pokroviteljstvom ove organizacije u Mojkovcu će se u periodu 10 – 12. avgusta održati ‘’Mojkovac fest’’, na kom će nastupati Amadeus Bend, Mirza Selimović ali i mnogi drugi. Iz organizacije su za ovo ljeto najavili i spektakularnu žurku na plaži na kojoj će se pojaviti mega zvijezde estradne muzike.

2 komentara

  1. I precisely needed to appreciate you once more. I am not sure the things that I might have used without the type of concepts revealed by you regarding this subject matter. It truly was a hard case in my circumstances, however , finding out the expert strategy you handled that took me to jump over joy. I’m just happy for this assistance and then hope that you really know what an amazing job you are carrying out educating the rest with the aid of your webpage. I am sure you have never come across any of us.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com