Policajac nije vidio tuču poslanika u holu Skupštine - Volim Podgoricu

Policajac nije vidio tuču poslanika u holu Skupštine   

Svjedočenjem policajca Miroslava Steševića juče je u Osnovnom sudu nastavljeno suđenje poslanicima Demokratskog fronta Marini Jočić, Branku Raduloviću, Milanu Kneževiću iMilutinu Đukanoviću, koji se terete za nasilničko ponašanje u holu Skupštine.

Policajac je rekao da u holu Skupštine u februaru 2017. godine nije bilo fizičkog kontakta između poslanika Milana Kneževića i poslanika DPS Luiđa Škrelje.

Stešević je naveo i da je čuo na hodniku kako su poslanici Demokratskog fronta govorili “sram vas bilo” i “stidite se”.

“Kada sam izašao na hodnik, vidio sam kako je Knežević krenuo prema Škrelji i stao sam među njih jer sam imao osjećaj da može nešto da bude. Kneževića sam primijetio samo u toj situaciji, a sjećam se da su tu bili prisutni službenici policije, novinari i poslanici”, kazao je je Stešević.

Na pitanja odbrane, on je odgovorio da u holu nije vidio poslanicu Aleksandru Vuković.

Jočić, Knežević, Đukanović i Radulović su optuženi za nasilničko ponašanje zbog incidenta koji se desio 15. februara 2017. nakon što je parlament ukinuo imunitet liderima DF-a Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću. Poslanici Fronta tada su, nakon završetka glasanja, ušli u hol Skupštine, vrijeđali i nasrtali na poslanike DPS-a, a teži incident spriječilo je skupštinsko obezbjeđenje.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com