POŽAR U RVAŠIMA: Vatrogasci brane kuće - Volim Podgoricu

POŽAR U RVAŠIMA: Vatrogasci brane kuće

Šumski požar koji je ranije izbio u Rvašima se širi i vatra ugrožava objekte, prenosi Cetinjski list.

Pripadnici cetinjske Službe zaštite i spašavanja su na terenu i, kako je kazao komandir Peđa Moštrokol, trude se da zaštite jednu od kuća.

“Požar se proširio, mi smo na terenu i upravo branimo da vatra dođe do jedne od kuća. Iz Direktorata za vanredne situacije nam šalju i avion da pomogne u gašenju”, kazao je Moštrokol.

Na terenu je nekoliko ekipa Vatrogasne jedinice Cetinje i trude se da požar drže pod kontrolom, ali Moštrokol nije mogao precizirati koliko će trajati gašenje vatre.

(Cetinjski List)

2 komentara

  1. I am also writing to let you be aware of what a cool discovery my wife’s daughter went through studying your web page. She realized several things, which include what it’s like to possess an amazing giving spirit to get the others without problems grasp chosen complex subject areas. You undoubtedly exceeded visitors’ expected results. Thank you for coming up with those effective, trustworthy, informative and as well as cool thoughts on that topic to Emily.

  2. hi!,I love your writing very so much! percentage we communicate extra approximately your article on AOL? I need an expert in this house to solve my problem. Maybe that is you! Looking forward to look you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com