POMOGLA SVIMA OSIM SEBI: Ana Bučević se razvodi! Srušila sliku o SAVRŠENOM ŽIVOTU brojnm pratiocima - Volim Podgoricu

POMOGLA SVIMA OSIM SEBI: Ana Bučević se razvodi! Srušila sliku o SAVRŠENOM ŽIVOTU brojnm pratiocima

Ana Bučević je hrvatska autorka nekoliko bestselera i popularna motivaciona govornica čije savjete slušaju i praktikuju hiljade ljudi.

Riječ je o ženi koja je mnogima pomogla na njihovom putu do mentalnog, duševnog i fizičkog ozdravljenja, ali sebi izgleda nije mogla da pomogne, jer je javnost šokirala informacijom da se razvodi od supruga Saše nakon sedam godina braka.

Saša, koji je dobio borbu s karcinomom, na svom profilu na Fejsbuku iznio je nekoliko informacija koje su jasno dale do znanja da je njihov brak u krizi.

“Možeš šta hoćeš i dokle hoćeš, ali ne preko mojih leđa. Ja sam taj koji je odlučio da promijeni svoj ‘majndset’, tebi hvala na podršci, ali nisi ti ta koja je zaslužna, nego ja, svojom snagom i voljom, jer moj je život igra bez granica, a ti samo usputna stanica”, poručio je Saša.

Nakon toga, Ana je odlučila da se oglasi. Ona je potvrdila informaciju o razvodu.

“Da, istina je. Saša i ja se razvodimo. Pokrenula sam razvod braka prije nekoliko mjeseci. Saznala sam za izbore koje je donosio bez mog znanja, a koji su bili štetni po našu porodicu. Sve sam uradila da mu pomognem da shvati da će mu izbori koje donosi samo nanijeti štetu. Nije me slušao i nije ih priznavao. Ne možeš pomoći onom koji pomoć ne traži i ne preuzima odgovornost za svoje postupke”, kazala je, između ostalog, Bučević.

Saša je najavio objavu knjige, a u Facebook statusu se osvrnuo i na objave u medijima vezane za njihov razvod. Njegov status prenosimo u cjelosti:

“Nije ovo prljavo rublje, ne iznosim stvari/prljavo rublje, ne vonja lipo, kao i uvijek samo ću iznijeti čisto i mirišljavo/istinu. Nepravdu ne podnosim, manipulaciju također, da sam znao da mi rogovi rastu možda bih i prihvatio ulogu. Lijepo sam ti rekao u BG Sava centru: ‘Ti misliš da ja mislim da ti misliš da vodiš igru’, da bio sam u pravu, ne ja ili gosp. Ego, ne instinkt, isti onaj koji imamo kad znamo da nas netko gleda, ali ne vidimo, nego šutimo”, započeo je Dvornik.

“Zadnje vrijeme si znala reći ‘dokaži’ na svaku moju zamjerku, a znajući da ću morati dokazivati, pomno sam arhivirao zabilješke, jer si me ti na to upozoravala. Na tvoju ‘udala sam se za tebe imao si rak, grozna rečenica, pa zar sam ja kriv za to, da ti nije bilo mene ne bih živ ostao’. Što sam ja proživljavao nadajući se da su postupci, riječi, djela odraz tvojih slabih dana, sluteći, ali ne prihvaćajući ne vjerujući što si mi spremila, ne može stati u jedan libar. Ne želim te pljucati, zgazila si me kao čovjeka, kao ljudsko biće od krvi i mesa, osobu koji nije bez mana, koji imao obraza stati pred tobom i braniti te pred medijskim cunamijem ovog proljeća’, nastavio je Saša.

“Pričaš o mojoj najdubljoj intimi po radionicama, bez mog pristanka i prisustva, to pokazuje tko si kao osoba, kameleon. Uvjetovani bračni ugovor nakon pet godina i 15 dana koji si mi gurnula pod nos sve govori o tebi. Zato mi je cilj da širokim masama predočim tvoje porive tvog posla, a do njih si došla pozivajući se na moju bolest, tvoje zasluge, i ona riječ mi, e pa nije mi ne prvo moja volja i želja za promjenom, da ti si mi bila podrška, ali sad vidim da je ta podrška bila debelo ukalkulirana. Da me šutneš kao krpu, tj. doslovno probiješ nogom, izbaciš iz stana koji je na meni, prijetiš zaštitarima, ne, sam ću izaći, jer sam sam svojom sposobnošću podigao kredit, jer su moji roditelji dali svoj vlastiti stan pod hipoteku, jer mi je moj tata dao za polog kredita, i tako dalje. Da ponovim: ‘Kako zračiš, tako privlačiš’, zaključio je na kraju Saša u svojoj objavi na Facebooku.

1 komentar

  1. produce,It happens to be love people raised countless party while in the turntable, the main turntable will not avoid so that the overall victorious one that will not always appreciate what people.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com