Promocija knjige Ja sam život u petak u KIC-u - Volim Podgoricu

Promocija knjige Ja sam život u petak u KIC-u

Podgorička promocija knjige “Ja sam život” autorke Doris Nikolić biće organizovana u petak, 5.jula, u Multimedijalnoj sali Kulturno – informativnog centra “Budo Tomović”, sa početkom u 20 sati.

Riječ je o njenoj prvoj knjizi koju je publikovala izdavačka kuća “Samo korak” iz Beograda i predstavlja zbirku objavljenih i neobjavljenih autorskih tekstova i priča.

O knjizi će, pored autorke, govoriti novinarka Lola Papović, a promociju će moderirati Miloš Boreta. Suorganizator događaja je crnogorski portal o kulturi i književnosti Public figure, za koji Doris Nikolić piše kolumne.

U knjizi “Ja sam život” se prepliću pojedine životne situacije autorke, njena razmišljanja, strahovi, traženje svjetla i smisla u svakom usponu i padu, o ljubavi koju živi, kao i priče po istinitim motivima njenih čitalaca i ljudi s kojima se susretala i razgovarala. Knjiga je dostupna za prodaju u skoro čitavom regionu.

Doris Nikolić je rođena 1991. godine. Srednju školu završila je u rodnom Ulcinju, nakon čega je upisala i završila studije na Fakultetu političkih nauka, odsjek politikologija. Postdiplomske studije završava na Pravnom fakultetu u Podgorici na smjeru Ustavnog prava. Svoje tekstove i kratke priče objavljuje javnosti pod imenom Dulcinea, i za kratko vrijeme privukla je pažnju velikog broja ljudi, koji svakodnevno čitaju njene tekstove i inspiracija su joj za pisanje.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com