Baka Jagoda (85) KONAČNO ima kupatilo zahvaljujući ovoj crnogorskoj kompaniji: Čim su pročitali njen apel, zvali su da pomognu - Volim Podgoricu

Baka Jagoda (85) KONAČNO ima kupatilo zahvaljujući ovoj crnogorskoj kompaniji: Čim su pročitali njen apel, zvali su da pomognu

Baka Jagoda ima 85 godina, živi na Vrelima Ribničkim, kod svoje kčerke Milanke Rašović, a do skoro – nisu imale kupatilo. Milanka se u martu obratila za pomoć Banki hrane, a oni su njenu priču proslijedili medijima.

Potrebna pomoć bolesnoj baki Jagodi iz Podgorice

“Moja majka, Jagoda Vujošević živi kod mene u otežanim uslovima. Ona ima 85 godina i bolesna je, zbog čega sam je morala dovesti da živi sa mnom.Kreće se otežano uz pomoć štaka. Neophodne su joj pelene zbog higijene.Njen sin jedinac je umro prije 13 godina. Posle njegove smrti operisala je kancer bešike. Moj suprug je počeo da radi kupatilo ali nije ga završio , umro je prije godinu dana”, ispričala je tada Milanka, koja ima dva sina koji rade kod privatnika i dodaje da nisu u mogućnosti da im pomažu.

Nedugo nakon što je Portal Volim Podgoricu objavio priču o baki Jagodi, kontaktirao nas je Goran Đurović, direktor Kompanije “Cerovo” i ponudio pomoć. Arhitekta i inženjer “Cerova” su ubrzo posjetili baku Jagodu, snimili stanje i – krenuli na posao. Zahvaljujući “Cerovu”, baka je dobila novo, komplet opremljeno kupatilo.

“Do neba sam zahvalna “Cerovu” za sve što su uradili. Ovo kupatilo je spas za moju majku, koja se inače jedva kreće”, kaže Milanka.

Inače, vlasnik kompanije “Cerovo”, Goran Đurović, poznat je po svom filantropskom radu, a kako on to komentariše, možete pročitati u ovoj priči:

Za CEROVO svi znaju, ali ne i kako ga je Goran NI IZ ČEGA stvorio, pomagao gdje god je mogao, i OSTAO SKROMAN

Pogledajte kako je kupatilo bake Jagode izgledalo prije, a kako izgleda sada:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com