Još jedna prelijepa podgorička bašta: Ljubav prema cvijeću Sanje Raković stvorila kutak za odmor i druženje (FOTO) - Volim Podgoricu

Još jedna prelijepa podgorička bašta: Ljubav prema cvijeću Sanje Raković stvorila kutak za odmor i druženje (FOTO)

Sanja Rakovic ima 33 godine i poslala nam je fotografije svoje bašte koja se nalazi u Zeti.

,,Pored ogromnog posla koji imamo u našim plastenicima (imamo ih oko 100) nadjemo i vremena oko sredjivanja naseg dvorista….To je nas kutak za odmor i druzenje. Za njegov izgled su zaduzeni svi clanovi nase porodice.  Sa puno ljubavi prema cvijecu koje i proizvodimo i provodimo svo slobodnono vrijeme u njemu…”, napisala je ova Podgoričanka.

Ukoliko imate baštu kojom se ponosite, ili ukoliko vaši rođaci, prijatelji, komšije, imaju baštu kojoj se divite, prijavite je na ovogodišnji, peti po redu Konkurs za izbor najljepše bašte Podgorice, tako što ćete fotografije poslati na email [email protected].

Organizatori ovogodišnjeg konkursa su Prvi nezavisni portal glavnog grada Volim Podgoricu i Turistička organizacija Podgorice.

Prvoplasirana bašta osvaja porodični vikend u najekskluzivnijem crnogorskom hotelu Splendid koji je obazbijedila Montenegrostars hotelska grupa. Vlasnici drugoplasirane i trećeplasirane bašta osvajaju porodične večere u poznatim podgoričkim restoranima, a svi dobijaju vrijedne nagrade podgoričkog Zelenila, kao i diplome.

Više o konkursu možete pogledati OVDJE 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com