Realizovnani radovi na košenju u park-šumi Tološi - Volim Podgoricu

Realizovnani radovi na košenju u park-šumi Tološi

  

Radovi na košenju u park-šumi Tološi realizovani su prethodnoj nedjelji kada je pokošena cjelokupna površina park-šume od Bulevara Džordža Vašingtona do Ulice Vlada Ćetkovića sa lijeve i desne strane Bulevara Mihaila Lalića.

Prethodne nedjelje realizovano je i košenje u park-šumi Ljubović gdje je pokošen pojas duž staza i oko platoa na vrhu brda, a započeto je košenje i  pojasa uz improvizovanu stazu iznad spomen obilježja.

Ekipa „Zelenila” već tri dana je i u park-šumi Gorica gdje se pored košenja vrši i proreda podmlatka, uklanjanje samoniklog rastinja, podizanje i formiranje krošnji drveća.

Uveliko se na košenju u park-šumi Ćemovsko polje. Završeno je košenje oko trim staze u Ulici Šarla de Gola (preko puta Poreske uprave) površine oko 45.000m² i sa lijeve strane Puta Radomira Ivanovića od Bulevara Josipa Broza do Ulice Petra Dedića- 28.000m². Radovi su danas nastavljeni pa je pokošena površina od oko 28.000m² od Ulice Petra Dedića do Ulice Andrije Paltašića .

U toku su i radovi na košenju park-šume Zlatica, pa je u prethodnom periodu pokošeno oko 50.000m² unutar samog kompleksa i oko 20.000m² duž spoljnog dijela ograde i oko pasarele. Završeno je košenje zelenih površina sa lijeve i desne strane duž Bulevara Vilija Branta

Danas je izvršeno i košenje u Ulici Vaka Đurovića od mosta Milenijum do mosta Braće Zlatičanin.

Radovi na košenju javnih zelenih površina biće nastavljeni i u narednom periodu.

 

2 komentara

  1. I recently came across your website and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have enjoyed scaning what you all have to say

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com