BIVŠI BAJAGIN BUBNJAR DANAS LIJEČI POLA HOLIVUDA Prema njemu je snimljena serija Doktor Haus, a on nikada ne koristi lijekove! - Volim Podgoricu

BIVŠI BAJAGIN BUBNJAR DANAS LIJEČI POLA HOLIVUDA Prema njemu je snimljena serija Doktor Haus, a on nikada ne koristi lijekove!

Doktor Tomas je svjetski priznati dijagnostičar, naučnik i profesor, jedan od pionira primjene kvantne fizike u medicine i jedan od pionira doktora klovnova. Bolest može da konstatuje na vašem licu. On je ljekar koji nikada nije koristio lijekove.

Doktor Tomas Pečner, bivši bubnjar Bajage i instruktora, danas liječi pola Holivuda a bio je inspiracija za televizijsku seriju i lik doktora Hausa.
O odrastanju u Beogradu u svom životnom putu govorio je za Exploziv.

Pečner je studirao i doktorirao medicinu u Beogradu, on je Njemac rođen u Beogradu, zvao se Goran i Tomas i postao je inspiracija za čuvenu američku seriju Dr Haus.

“Ja sam srećan i ponosan što sam ovdje srećan i odrastao, više volim burek sa jogurtom nego bilo koje njemačko jelo”, kaže za Exploziv Tomas Pečner.
FOTO: PRINTSCREEN PRVA TV

U najnezgodnije vrijeme na ovim prostorima nosio je njemačko ime i učio je o zlodjelima njemačkog okupatora za vrijeme Drugog svjetskog rata.

“Jednom sam pitao oca zašto su svi na ić a ja na er, a on je rekao to je zato što smo mi Njemci, rekao sam da ne želim da budem Njemac, jer kad god smo se igrali Partizana i Njemaca niko nije htio da bude Njemac.

Djetinjstvo ga vezuje za Radničku ulicu i Šećeranu, gdje mu je otac radio kao ratni vojni zarobljenik, sve dok mašine nisu počele da proizvode šećer.

Poslije karijere umjetnika i preduzetnika, upisao je medicinu samo da bi razumio uzrok karcinoma koji mu je konstatovan.

FOTO: PRINTSCREEN PRVA TV

U Srbiju se vratio poslije gotovo 40 godina, na mjesto gdje je proveo dane svoje mladosti.

“Arhitektonska škola je bilo nešto veoma važno i specijalno u mom životu, ne samo zbog školovanja već zbog čitavog “paketa” tih nastavnika, profesora, majka Dane, razredne koja je predavala srpki”, prisjeća se Pečner.

FOTO: PRINTSCREEN PRVA TV

Tomas Pečner je danas svjetski priznati profesor, naučnik, dijagnostičar, začetnik kvantne grane u medicini i jedan od pionira doktora klovnova, čovjek koji stalno ide u krizna područja i koji bolest može da konstatuje na vašem licu. U svojoj tridesetogodišnjoj praksi nikada nije koristio lijekove.

“Danas djeci kad imaju temepretauru stavljaju čepić u guzi, niko se više ne sjeća obloga o sirćeta. Postavlja se pitanje ko je zdrav čovjek, onaj kome je dobar rendgenski snimak, a on je recimo masovni ubica, treba postaviti kosmičku dijagnozu, odnosno gledati i duhovnu i mentalnu stranu pacijenta.

Jednom godišnje dolazi u Srbiju i nesebično želi da svoje znanje podijeli sa onima koji na ovaj način žele da dodju do izliječenja.

 

Exploziv

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com