Home / NOVOSTI / CRNOGORSKI PREMIJER SE RUKUJE SA VAZDUHOM: Novi gaf Duška Markovića na samitu zemalja Zapadnog Balkana u Poljskoj! (VIDEO)

CRNOGORSKI PREMIJER SE RUKUJE SA VAZDUHOM: Novi gaf Duška Markovića na samitu zemalja Zapadnog Balkana u Poljskoj! (VIDEO)

U poljskom gradu Poznanju održava se samit zemalja Zapadnog Balkana u okviru Berlinskog procesa, a danas se održava sastanak šefova država ili vlada.

Crnu Goru predstavlja premijer Duško Marković koji je i ovom prilikom imao neviđen gaf.

Naime, uvažene goste je ispred panoa dočekivao poljski premijer Mateuš Moravjecki koji se prvo rukovao sa svakim, a zatim je slijedilo poziranje za zajedničku fotografiju.

Sa većinom drugih gostiju Moravjecki se i tom prilikom, pa je i Marković pretpostavio da će i sa njim bit taj slučaj. Na žalost ispružena ruka crnogorskog premijera ostala je da visi u vazduhu. Njegov domaćin je tek kasnije prihvatio i do rukovanja je ipak došlo.

Podsjetimo, Marković je predmet podsmijeha bio i prije dvije godine kada ga je na samitu NATO grubo izgurao predsjednik SAD Donald Tramp, na šta se crnogorski premijer samo nasmiješio.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com