CRNOGORSKI PREMIJER SE RUKUJE SA VAZDUHOM: Novi gaf Duška Markovića na samitu zemalja Zapadnog Balkana u Poljskoj! (VIDEO) - Volim Podgoricu

CRNOGORSKI PREMIJER SE RUKUJE SA VAZDUHOM: Novi gaf Duška Markovića na samitu zemalja Zapadnog Balkana u Poljskoj! (VIDEO)

U poljskom gradu Poznanju održava se samit zemalja Zapadnog Balkana u okviru Berlinskog procesa, a danas se održava sastanak šefova država ili vlada.

Crnu Goru predstavlja premijer Duško Marković koji je i ovom prilikom imao neviđen gaf.

Naime, uvažene goste je ispred panoa dočekivao poljski premijer Mateuš Moravjecki koji se prvo rukovao sa svakim, a zatim je slijedilo poziranje za zajedničku fotografiju.

Sa većinom drugih gostiju Moravjecki se i tom prilikom, pa je i Marković pretpostavio da će i sa njim bit taj slučaj. Na žalost ispružena ruka crnogorskog premijera ostala je da visi u vazduhu. Njegov domaćin je tek kasnije prihvatio i do rukovanja je ipak došlo.

Podsjetimo, Marković je predmet podsmijeha bio i prije dvije godine kada ga je na samitu NATO grubo izgurao predsjednik SAD Donald Tramp, na šta se crnogorski premijer samo nasmiješio.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com