LJUBAVNI PLAMEN TRESE REGION: Ovako je ljubomorna žena nov auto u kom su bili ljubavnici pretvorila u PRAH I PEPEO - Volim Podgoricu

LJUBAVNI PLAMEN TRESE REGION: Ovako je ljubomorna žena nov auto u kom su bili ljubavnici pretvorila u PRAH I PEPEO

Auto koji je izgoreo u preksinoćnoj nesrećnoj “ljubavnoj avanturi” kada je ljubomorna žena zapalila ljubavnicima auto je marke “seat”, tvrde mediji.

SREĆOM PREŽIVJELI: Žena pratila muža pa zapalila automobil u kojem je bio sa ljubavnicom

“Riječ je o najnovijoj marki ovog auta. Izgorio je skroz. Žena je pratila ljubavnike i kada su počeli “ljubavni čin” polila je auto sa tri litra benzina i zapalila”, kaže relevantan izvor Kurira dobroupoznat u cijelu priču.

FOTO: KURIR
“Preksinoć je bila vanredna situacija. Mjesto na kom je seat zapaljen je očišćeno za sat vremena”, kaže ovaj izvor.
FOTO: KURIR
Na licu mjesta, reporteri Kurira zatekli su nadrealnu scenu. Omiljeni “ljubavni kutak” Kragujevčana u slijepoj ulici ka selu Jovanovac jutros je izgledao “kao apoteka”.
FOTO: KURIR

“Sve je završeno za sat vremena. Došla je i gradska čistoća”, priča  sagovornik.

Poslije pisanja Kurira, ovo glavna tema u gradu na Lepenici. U Kragujevac su se sjatile brojne televizijske ekipe. Na svakom ćošku se pričalo o ženi koja se osvetila nevjernom mužu.

 

1 komentar

  1. It is an excellent post and that i completely agree with that which you said. I’m trying to setup the Feed however i ‘m certainly not really pc literate. Might somebody let me know how let me set up the Feed and so i get notified associated with a new post? You have to clarify it within an simple method as I am getting aged.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com